Joulukoristeita täällä ei näy mutta kynttilöin on kyllä tunnelmoitu jo jonkin aikaa. Tuikkujen ja niille sopivien kippojen lisäksi kaipasin jotain vähän rouheampaa ja näyttävämpää ja nyt keittiön työtason ja ruokapöydän välillä seilaa kynttiläasetelma.

1499579_10153540699285652_975198500_n

Kuten näkyy, kynttilänjalkoina toimivat pullot on valittu puhtaasti ulkonäön perusteella. Vuoden 2012 Blossa on ihanan yksinkertainen ja Christian Audigier -pullo puolestaan sopivan koukeroinen vastapaino sille. Valhallaa hehkuttelinkin jo aiemmin enkä silloinkaan vähiten tuon ulkomuodon takia. Olen varsinainen viinihifistelijän painajainen sillä toteutan tätä loistavaa metodia edelleen menestyksekkäästi. Mitä kauniimpi etiketti tai pullo, sitä varmemmin se lähtee mukaan, mausta (melkein) viis.

bearflag

Olemassa olevan kynttiläasetelman lisäksi löysin hiljattain aivan käsittämättömän hienon punaviinin. Eli siis hienon pullon*. Bear Flag California Dark Red Wine Blend -viinissä on ehkä maailman kaunein etiketti, jonka on taiteillut espanjalainen kuvittajagraafikko Eduardo Bertone. Jos minä saisin joskus suunnitella viinipullon, olisi se juuri jotain tämän tapaista. Rakastuin etenkin tuohon etiketin katkaisemiseen keskellä ja sitä auki pitäviin käsiin.

bearflag_04

bearflag_03

Pullon sisältökin on itse asiassa aika mukiin (lasiin?) menevää. Virallisen selonteon mukaan kyseessä on keskitäyteläinen seurustelujuoma, joka on luovasti hullu niin sisältä kuin ulkoakin ja täytyy myöntää, että tämä on kyllä ihan totta. Omaan suuhuni maku oli mukavan kevyehkö ja jos näin nyt viinistä voi sanoa niin helposti lähestyttävä. Raatimme oli kaikin puolin tyytyväinen.

bearflag_05

bearflag_02

Ja pullohan liittynee pikapuoliin postauksen alussa nähtyyn asetelmaan sillä sen sisällön tuhoamiseen ei kyllä kovin kauaa mennyt. Tai oikeastaan joudun ehkä tekemään toisenkin asetelman, Bear Flag -viinejä Eduardon etiketeillä on nimittäin vielä kolme lisää. Pitääkö tässä nyt opetella vielä juomaan valkoviiniäkin?

 

BOTTLES_BFW

 

*viimeinen kuva lainattu valmistajan sivuilta ja viinipullo saatu blogin kautta