Tein kuulkaas viime viikolla melkoisen hyvät kaupat. Hevoskaupat nimittäin.

hevoskaupat_03

Ostokseni on korskea, pehmoinen kuin mikä ja ilmeisen lämmin(verinen). Kyseessä ei O:n harmiksi ole kuitenkaan oikea poni vaikka sellainenkin ostoslistalla kuulemma on (sadan kauniin koiran ja puputtavan pupun lisäksi…) vaan luokseni muutti vihdoin ja viimein aiemmin hehkuttamani henkkamaukan hevoshuivi.

hevoskaupat_02

hevoskaupat_04

Ihana Tunnetilan Nina oli alunperin huomattavasti nopeampi kuin minä ja sai hankittua tämän rajoitetun erän tuotteen niiden tultua myyntiin. Kävin sinnikkäästi ilmaisemassa aidon kateuteni Ninan kommenttiboksissa joka kerta kun huivi asukuvissa vilahti kunnes Nina lopulta totesi, että aina kun hän laittoi huivin kaulaan, hän ajatteli minua.

hevoskaupat_05

Sinnikkyys siis palkittiin ja kahvittelun yhteydessä koni sitten vaihtoi omistajaa ja on viihtynyt kaulassa siitä lähtien. Polle ei ole ainoa, joka vaihtoi kotia, Nina nimittäin muutti bloginsa kanssa osoitteeseen ninantunnetila.fi ja voi pojat miten hyvältä siellä näyttää. Kyseinen blogi on kuulunut lempilukemistooni jo vuosia ja aion jatkaa sen parissa edelleen, nyt kaula entistä lämpimämpänä!

hevoskaupat