Chiansiemeniä ja vihersmoothieita täältä ei edelleenkään löydä mutta mustikkarahkaa ja jotain muuta vihreää kyllä. Päivän inspiraatiokuvana toimii Rebelicious Magazinen editorialista poimittu alternative balleriina, jossa on huikea yhdistelmä kirkkaita (vihreän)sävyjä ja puuteripastelleja.

 

Vihreä on myös kansi Wean Green -lasipurkissa*, jossa tuon osan eväistäni eli rahkan sekaan laitettavat mustikat töihin. Pakastinta täältä ei valitettavasti löydy mutta jääkaapilla pääsee jo pitkälle ja mustikkarahkaan saa muuten kivaa draivia lisäämällä sinne hieman kanelia. Kulhon virkaa toimittava muki ja lusikka ovat kirppislöytöjä, rahka ja kaneli lähikaupasta ja mustikat Mammin keräämiä.

mustikkainspis_02

Mistä sinä inspiroidut tänään?

///

Rebelicious Magazine

*Wean Green -lasipurkki saatu töiden kautta