Siivotessani työkoneeni tiedostoja minuun iski yhtäkkiä vastustamaton halu vaihtaa myös taustakuvaa. Zombie Boy oli jotenkin niin last year. Ryhdyin etsimään mielestäni kuvaa ja tämä toimenpide johti melkoiseen lumipalloefektiin. En löytänyt mielestäni taustakuvaa mutta roppakaupalla inspiraatiota kyllä. Kesken kuvien selailun päätin testata löytämääni ideaa ja aloin valokuvata.

paint_face_04

paint_face

paint_face_02

Yksi asia johti toiseen ja lopulta minulla oli hämmentävien valokuvien lisäksi myös kaksi taustakuvaa valmiina samasta teemasta. Laitoin ne tietysti heti paikoilleen ja jäin pohtimaan miten tämä vuodenvaihde aiheuttaa aina epämääräisenä jäytävän muutosaallon vaikka kuinka räpiköisi sitä vastaan. Ihan samanlainen työviikkohan tämä on kuin ne ennen lomaakin olleet. Vaan jotenkin sitä kuitenkin haluaisi aloittaa puhtaalta (työ)pöydältä, tai ainakin uudelta. Tekee mieli hypätä tuntemattomaan, tehdä jotain erilaista, saada uusi näkökulma kaikkeen.

paint_displays

paint_displays_03

paint_displays_02

Saatuani taustani (ja sen virtuaalisen työpöydän muutenkin) kuntoon tajusin, että voisin oikeastaan ilahduttaa myös teitä niillä, sillä siellä on varmasti moni muukin tämän tärkeän pikku detaljin eli vuoden ensimmäisen taustakuvan kimpussa. Ole siis hyvä, Ainoa Graphic Design lahjoittaa sinulle kaksi taustakuvaa, lataa vaikka molemmat!PAINT_ITFree Apple LCD Monitor Screen Download ai file Free Apple LCD Monitor Screen Download ai file

Lataa
Paint it 01
/ Paint it 02

P.S. seinäkalenterikilpailukin on vielä hetken käynnissä!

///

Ainoa Graphic Design