Vaikka kahvintuoksu onkin parasta mitä tiedän (heti sokerimuroilta tuoksuvan O:n jälkeen, kyllä, minun nenääni hänessä on aina ollut tällainen ominaistuoksu!), olen yllättänyt itseni hajuvesiosastolla hullaantunut viime aikoina enemmänkin teehen.

the_04

Other Storiesin Morroccan Tean toin Tukholmasta ja siinä on lempeä, iltateetä muistuttava hieman mintulla terästetty tuoksu. Tämä ihastuttavaan pulloon pakattu aine on sulostuttanut monia arkipäiviäni, tuoksu pysyy kyllä mutta on tarpeeksi keveä tavalliseen arkeen.

the

Uusin tuttavuuteni teetuoksuissa on Yves Rocherin Un Matin du Jardin -sarjan uusin tulokas eli The Vert*/**, joka sekin löytyy kauniin eleettömästä lasipullosta, joka saa esille tuon Marokkolaisen kaveriksi. Tämäkin on raikas ja keveä ja siksi lunastanut paikkansa arjessa. Moroccan Tea -tuoksuun verrattuna tämä on aavistuksen vihreämpi ja raikkaampi, heleämpi sanoisin. Mintun sijasta mukana on sitruksinen vivahde.

the_02

Teehän ylipäätään on minun mielestäni lähinnä hyvältä tuoksuvaa kuumaa vettä, jota ei ole tarkoitettu juotavaksi. Nyt voinkin onneksi nauttia teestä vähän toisessa muodossa ja samalla kauniista pullosuunnittelusta hyllyllä. Takinkääntäjää minusta ei siis saa, kahvia on mukissa vastedeskin (Nespressolla on muuten mainioita kofeiinittomiakin versiota ken iltakahvia halajaa mutta ei halua riskeerata yöuniaan!) mutta saattaa olla, että se takki tuoksuu teeltä kuitenkin.

Ja sen kerran kun sitä hyväntuoksuista kuumaa vettä tekee mieli, niin suosikki löytyy Clipper-merkkisestä rasiasta. En tosin muista milloin näin olisi viimeksi tapahtunut, toisaalta koska tuohon The Vert -sarjaan kuuluu myös suihkugeeli, voi sen hyväntuoksuisen kuuman veden nauttia suihkussakin.

the_03

Oletko sinä kahvi- vai teetyyppiä? Entä tuoksupuolella?

///

& Other Stories
Yves Rocher**

*tuoksu saatu blogin kautta
*affiliate-linkki