Yksi tärkeimmistä tukipylväistä arjessamme on päiväkoti, jossa O viihtyy ja sen ihana henkilökunta. Nuo ihmiset mahdollistavat sujuvat rutiinit ja nyt loman (O:n siis, minullahan sellaista ei ole näköpiirissä juurikaan) lähestyessä oli taas aika muistaa heitä hieman.

mukit

Olen yrittänyt joka kerta keksiä jotain hieman erilaista ja mieluiten ainakin osittain itse tehtyä.

mukit_02

Olin kauan sitten jemmannut jostain askartelukaupasta löytynyttä posliininkoristelukalvoa ja eräänä iltana päästin O:n kalvojen ja Granitista haettujen jättimukien kimppuun. O sai itse leikata ja asetella palaset paikoilleen. Kalvo oli kohtuullisen helppoa käyttää kun päästiin vauhtiin. Palojen leikkaamisen jälkeen ne kasteltiin, niistä irroitettiin taustapaperi ja ne siloteltiin paikoilleen. Kuivumisen jälkeen mukit käväisivät vielä kotiuunissa, joka kiinnittää kalvon paikoilleen.

mukit_03

Mukien sisään kasasimme sävyihin sopivia Marianne-karkkeja ja koko komeuden pykäsin vielä paketiksi pilkullisella sellofaanilla ja lahjanauhalla. Lopputuloksesta tuli varsin veikeän näköinen ja kovasti saivat kiitosta saajiltakin seuraavana aamuna.

mukit_04

mukit_06

Mitä teillä vietiin tänä vuonna lahjaksi? Parhaat vinkit voisin sujauttaa korvan taakse ensi kertaa varten.