Huivikausi avattu! Ja millaisella huivilla!

deepwaters_03

Kävin Design Marketilla itsekin ostoksilla vaikkakin aika pikaisesti. Täsmäiskuni kuitenkin kannatti, sillä löysin osaston, jonka olisin voinut valehtelematta ostaa kokonaan. Ihan jokainen vaatekappaleista ja asusteista näytti minulta huusi minun nimeäni kovaan ääneen.

deepwaters

deepwaters_05

Latvialainen BlankBlank tekee vaatteita, joissa on häilyviä printtejä, kauniita leikkauksia ja ah, niin kaunis monokromaattinen väriskaala. Olisin todella voinut ostaa jokaisen niistä mutta päätin aloittaa kokoelman kartuttamisen jättimäisestä haaveenkevyestä huivista.

deepwaters_11

deepwaters_08

Deep Waters on nimensä mukainen, arvoituksellinen, synkkäkin paikoin. Printissä on häivähdyksiä minuakin joka aamu tervehtivästä merestä, marmorikuvioista ja jostain selittämättömän kauniista, joka vetosi minuun heti. Ja syvissä vesissähän tässä on elämässäkin viime vuosina kahlattu.

deepwaters_07

deepwaters_02

BlankBlankin sivuilla kerrotaan merkin tekevät puettavia tunnetiloja ja siltä minustakin tuntui kun puin syvät vedet kaulaani. Aika harvoin nykyään mikään uusi merkki puhuttele näin kokonaisvaltaisesti. Ihastusta vauhdittivat vielä entisestään myös minimalistiset kotisivut sekä moderni visuaalinen ilme.

deepwaters_04

Tätä lisää! Niin vaatekaappiin kuin muutenkin!

///

BlankBlank
BlankBlank Facebookissa