Syyskuun loppu lähestyy ja samalla lähestyvät myös hartaudella odotetut viisivuotiskemut. O on tehnyt jo niin lahja- kuin vieraslistaakin ja minä taas aloitin kuumeisen pinnailun saadakseni kaikki ideat nippuun. Viime vuonnahan juhlimme hempeällä prinsessateemalla ja tänä vuonna ajattelin kokeilla jotain muuta. Tietysti sitä toivottua pinkkiä unohtamatta.

moodboard_neon

O osoittautui oikeastaan aika realistiseksi toiveissaan, lahjalistalla on mm. tavallinen Hello Kitty -paita, hamahelmiä sekä potkulauta. (Tosin listan loppuun piti vielä lisätä, että kaikkien listalla olevien tulee olla kimaltavia. Oh my.) Yritän pitää omatkin suunnitelmani kohtuullisesti kuosissa mutta niinhän siinä aina käy, että Pinterestin syövereistä tulee aina vaan lisää ihanuuksia vastaan. Minä liitelen siis huomattavasti korkeammissa sfääreissä kuin O ja myönnän sen auliisti.

Tämän vuoden teema nousi jo aiemmin ihastelemistani neonvärisistä eläimistä, jotka löysin Pinterestistä jo kauan sitten. Yritin jäljittää niiden originaalia alkuperää mutta ne on uudelleenpinnattu niin monta kertaa, että en ole ihan varma kuka näiden takana oikein oli. Lopputulos on yhtä kaikki herkullinen. Kaivoin samantien kasan muovieläimiä esiin toimistolta (älä kysy miksi minulla on niitä siellä) ja kävimme O:n kanssa ostamassa neonvärisiä spray-maaleja. Testierä kuivuu tätä kirjoittaessa ja samalla alkavat muutkin suunnitelmat tarkentua.

Käväisimme eilen Pop Up Kemujen pikkuputiikissa ja tänään olen aamukahvin ohella selannut Ebayta niiden erikoisimpien yksityiskohtien perässä. Muistilistalla on ainakin syötävää spray-maalia, neonvärisiä konfetteja sekä jonkinlainen viirinauha, jolla näistä superkorkeista huoneista saa helposti juhlahumun tyyssijan.

Ruokalistakin alkaa hahmottua, O toivoi suklaakeksejä, kakkua, minivaahtokarkkeja sekä muffinsseja, joissa on strösseliä (ja kirsikka!). Mummu huolehtinee suolaisemmasta tarjottavapuolesta, joten minä voin keskittyä toteuttamaan näitä O:n toiveita. Oikeastaan tekisi mieli tehdä pieni testierä Pinterestistä löytyneistä pinkeistä (!) kekseistä. Sujuisi tämä suunnittelukin vielä vähän makoisammin.

Katsotaan minkälainen lopputulos tästä saadaan aikaan, itse juhlimisen jälkeenhän tämä suunnitteluvaihe on ehdottomasti se toiseksi paras osa koko touhua. Ja vaikka kaikki ideoista eivät päätyisikään kemuihin asti, on ihanaa inspiroitua pitkästä aikaa jostain oikein olan takaa. Jos neonvärit ja eläimet kiinnostavat sinuakin niin tsekkaa kokoamani kokoelma aiheesta täältä.

Minkälaisia kemuja teillä on ollut tänä vuonna vai ovatko vasta suunnitteilla?

///

Allekirjoittanut Pinterestissä
Neonväriä ja eläimiä boardini
Pop Up Kemut