Tämän piti olla pelkästään postaus meikeistä mutta ensin haluan kertoa sinulle pienen tarinan. Minulla ja Tunnetila-blogin Ninalla on ollut monia rattoisia hetkiä kahvi- ja teemukien äärellä mutta blogimme, vaatemakumme ja elämäntyylimme eivät juurikaan kohtaa noin muuten. Siksi onkin jotenkin aivan pähkähullua, että tasaisin väliajoin huomaan Ninan postanneen juuri siitä aiheesta, josta itsekin aioin (yleensä vielä täsmälleen samana päivänä) ja samaa käy kuulemma päinvastoin aivan yhtä usein. Meillä ei ole tapana siellä mukien äärellä juuri postausaiheita ruotia, joten jokainen näistä kerroista on tullut täytenä yllätyksenä ja useimmiten vielä aiheista, jotka eivät ole ihan niitä ilmeisimpiä vaan molemmat ovat haudutelleet niitä jo pidemmän aikaa.beauty_04Olen alunperin tutustunut Ninaan pääasiassa siksi, että voitin hänen blogissaan järjestetyn kosmetiikka-arvonnan. Kolmesti. Kolmannella kerralla sovimme, että hän arpoo rehdisti nostetun arvan surutta uudestaan, sillä kukaan ei kuitenkaan uskoisi, että tätä ei ollut järjestetty. Ja meikkeihin tämä liittyy oikeastaan nytkin, tällä kertaa Nina ehti tosin ensin. Aiheena on H&M:n uudistunut kosmetiikkavalikoima, joka taisi vedota meihin molempiin yhtä paljon.beauty Vaatejätti pisti koko paletin (hehheh) sileäksi ja toi hyllyihin modernimmin pakatut tuotteet ja valikoimakin laajeni pelkästä värikosmetiikasta ihan uusiin ulottuvuuksiin. Minimalisti kiittää etenkin isosiskon eli & Other Storiesin suuntaan kallellaan olevista purnukoista ja pakkauksista. Varsinkin ihonhoito- sekä hiustuotteet löytyvät nyt hyllystä keveästi tekstuureilla ja sans serif -teksteillä varustettuna.beauty_02Käväisin pikaisesti tsekkaamassa valikoiman ja hyvältähän se näyttää, mitäpä sitä kieltämään. Laatu vaikuttaa aika lupaavalta ainakin näiden muutamien ostamieni osalta. Nappasin ostoskoriin lämpimän sokerisen Midnight Muse -hajuveden, violetin kajalin sekä O:lle nokkelasti nimettyä Knot a problem -hiustenselvityssuihketta. Ja mikä mukavinta, hintataso on edelleen erittäin kohtuullinen. Oma satsini kustansi muutaman sentin päälle kaksikymppiä. Toki hinnakkaalla kosmetiikallakin on paikkansa mutta tällaisiin pieniin (heräte)ostoksiin on mukava löytää vähän edullisempiakin vaihtoehtoja. Eikä niissä kauniissa pakkauksissa ollut todellakaan silkkoa sisällä, tuoksu kestää koko päivän ja O:n hiuksetkin sekä kiittävät että kiiltävät. Kajaliin olisin toivonut hieman enemmän pigmenttiä mutta sävy on todella kaunis metallinen violetti.beauty_03Aion varmasti vierailla kyseisellä osastolla jatkossakin (ja niin taisi sanoa Ninakin tekevänsä). Vaikka meikkipussini ovatkin vallanneet suurimmaksi osaksi muut tuotteet, on eräskin H&M:n luomiväri palvellut jo vaikka kuinka kauan arjen luottosävynä eikä korvaajaa näy mailla halmeilla edelleenkään. Minulta siis kaikin puolin voitonmerkkiä tälle uudistukselle, vielä kun kehittelisivät vaikka muutaman vähän villimmän kausisävyn. Mistäs Nina sitten postattaisiin?

Oletko sinä tutustunut jo uudistettuun H&M Beautyyn? Löytyikö lemppareita?

///

H&M Beauty Department
Tunnetila