Hetken vaivannut lastenvaateähky alkaa taas helpottaa. Minulle tuli jossain vaiheessa melkein totaalinen stoppi niin asusteiden kuin tarvittavankin vaatetuksen metsästämisen osalta ja talouden alle metrin mittainen sai pärjätä jo olemassaolevalla (joskin mittavalla) kokoelmallaan.

pupupipo_09

Nyt on sinne alamittaisenkin kaappiin löytynyt kaikenlaista uutta ja ihanaa. Käyttäjä itse alkaa olla myös varsin paljon vaativampi kuin pienempänä ja vaateostokset vaativatkin nykyään myös se O:n oman maun huomioimista entistä enemmän. Minä toki istun lompakon päällä edelleen ja käytän veto-oikeuttani tarvittaessa mutta toisaalta minua myös aidosti kiinnostaa mitä O itse haluaa päälleen laittaa (kunhan se on sään- ja hyvän maun mukaista).

pupupipo_04

 

O on oikeastaan paljon parempi stailaamisessa kuin minä. Peililipaston uumenista kaivetaan aamuisin ihastuttavia yhdistelmiä ja minun tehtäväkseni jää lähinnä muistutella pitkähihaisen käytöstä ja niiden ei tänään päälle päässeiden keräämisestä takaisin sinne lipastoon.

pupupipo_08

Meillä ei jostain syystä ole koskaan tarvinnut kovasti taittaa peistä pipon eikä ulkovaatteiden käytöstä. Kurahousutkin sujahtavat useimmiten jalkaan ihan O:n omasta aloitteesta ja talvivarusteista osaa on himoittu käyttöön jo elokuussa (no okei, siihen en kyllä suostunut vaikka ne tietysti hauskalta olisivatkin intiaanikesässä näyttäneet).

pupupipo_06

Viimeisimmät ostokset ovat niin minun kuin O:nkin suosikkeja, Name it:in pallotakki oli aivan hitti heti ensisovituksesta alkaen ja asun kruunaa (neonväristen tennareiden lisäksi tietysti) hurmaava SOL-13:n pupupipo, joka saapui meille osana kirppisvaihtareita. Takin kuosi ja malli saavat O:n hassulla tavalla näyttämään jotenkin vähän vanhemmalta mutta todellinen ikä näkyy onneksi heti ulos lähtiessä balettihyppyjen ja muun kaupunkiparkourin muodossa jo kotiportin kohdalla.

pupupipo_03

Seuraavaksi pitäisi sitten oikeasti kaivaa varmaan esiin ne mainitut talvivarusteet. Sen verran hyytäviä osa aamuista on jo ollut. Onneksi niiden osalta osa viimevuotisista sopii edelleen. Jään jännityksellä odottamaan niillä aikaansaatuja asukokonaisuuksia.

pupupipo_02

Miten teillä toimitaan? Tunnistatko lastenvaateähkyn josta puhun vai oletko droppeja seuraava aktiivishoppailija?