Vaikka valittelenkin väsymystä usein, on arjen keskellä ollut paljon myös juhlaa. Aloitetaan juhlaraportit neonpartyista, jotka valtasivat kotimme viisivuotiaan kunniaksi. Kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa (ja oli niitä kuviakin melkein tuhat), joten annetaan palaa.

neon_kutsu_web

neon_01
neo_03

neon_04

neon_08

Teemana oli siis neon, vaikka se lopulta lähtikin vähän lapasesta maalattuine muovieläimineen ja spraymaalilla koristeltuine kakkuineen. Oikeastaan lopputulos oli enemmänkin mitä kitschimpi sen parempi. Eläinteema jatkui myös seinätarroissa, jotka leikkasin kontaktimuovista.

neo_04

neo_06

neon_05

Pöytä notkui herkkuja, joista osan taikoi Mummu ja osan minä (edellisenä yönä O:n nukkuessa). O:han oli toivonut mm. muffinsseja ja niitä hän sai. Neonväristen vaahtokarkkien ja muiden herkkujen lisäksi. Pöytäliinana toimi monissa juhlissa aiemminkin nähty Hayn Fold/Unfold, joka toimii melkein tilanteessa kuin tilanteessa.

neon_10

neo_05

neon_22

Keittiö on kodin sydän ja ehdottomasti myös näiden kemujen keskipiste. Vaikka koko koti oli koristeltu, oli pääpaino ehdottomasti täällä. Viirinauhat kulkivat kuitenkin läpi kaikkien huoneiden ja O:n riemuksi neonvärisiä pilkkuja oli liimailtu ympäriinsä seiniä myöten. Tietysti salaa sillä aikaa kun O nukkui. Niitä oli ulko-ovessa ja ikkunoissa asti.

neo_11

neon_02

neon_24

Pilkkujen lisäksi joka paikkaan oli ripoteltu rakkaudella maalattuja eläimiä, niitä hengaili vähän joka tasolla ja ne pääsivät lopulta juhlien jälkeen O:n leikkeihin. Tulipahan kerralla vähän väriä lisää. Siitä eläinten maalauksestahan tämä kaikki oikeastaan lähti liikkeelle.

neo_05

neon_01

neon_06

Kahvinkeitosta puolestaan huolehti tänäkin vuonna Moccamasterilta lainattu keitin, tällä kertaa huikean limenvihreänä. Moccamasterin värivalikoima on yllättävän laaja ja omaan teemaani olisivat sopineet mainiosti myös violetti sekä oranssi. Suurkiitos keittimen lainasta!

neon_16

neon_08

neon_21

neon_18

Menoa, meininkiä ja väriä siis riitti. O:n lemppari koristeluista olivat ehdottomasti nuo vaaleat läpikuultavat ilmapallot, joiden sisälle olin sujauttanut teemaväreihin sopivia konfetteja. En tosin tullut niitä askarrellessani ajatelleeksi mitä tapahtuu kun yksi palloista puhkeaa. Sanotaan nyt vaikka näin, että samaisia konfetteja löytyy edelleen meiltä kotoa. Pienimmät niistä kun olivat vain muutaman millin kokoisia.

neon_15

neo_12

neo_10

neon_26

Kaiken kruunasi kuitenkin kakku, jossa päästin kerrankin sisäisen lapseni valloilleen. Oli marsipaanikuorrutusta, spraymaalia, karkkia, strösseleitä, nonparelleja, koristelugeeliä ja tietysti myös aivan huikea kynttiläkruunu neonvärisine kakkukynttilöineen. Kakku olikin ehkä koko kemujen kuvatuin kohde niin minun kuin muidenkin toimesta. Olen todennut tämän monta kertaa ennenkin mutta ehkä O todellakin on oikeassa siinä enemmän on enemmän -teesissään.

neon_14

neon_13

Sankari itse oli myös teemaväreissä ja kaikin puolin varsin tyytyväinen koko juhlajärjestelyihin. Vieraat tuntuivat viihtyvän myös, osa jäi vielä pitkälle iltaan asti meitä viihdyttämään.

neon_03

neo_09

neon_06

Olihan tässä hommaa mutta katsoessani popcornilla ja konfeteilla kuorrutetussa lastenhuoneessa pinkki nauha päässä nukkuvaa onnellisen väsynyttä O:ta tiesin, että se oli kaikki sen arvoista. Mitähän sitä ensi vuonna keksitäänkään?

neo_13

neon_09

Lisää juhlaraportteja luvassa, pysykää kuulolla!

///

Synttäreiden suunnittelua
Muovieläinten maalausta

Posted in DIY

9 thoughts on “ Juhlaraportti: Neon ”

  1. Ei hyvää päivää miten huikeeta! Sä oot vissiin aika ehtymätön ideapankki, ööö kaiken suhteen. :) Mä aina haaveilen hienosti järkätyistä kemuista, mutta oon huono rajaamaan teemaa ja lopputulos on joka kerta se, että aika loppuu kesken ja häärään itse vielä keittiössä vieraiden jo tullessa… Nyt sentään olen jo aloittanut tammikuisten 1-vee juhlien suunnittelua, jospa tällä kertaa onnistuisin. :D

    Onko muuten jossain vielä nähtävillä postaukset O:n aiemmista synttärijuhlista?

  2. Instassa jo ihailinkin tota kakkua. Vaikka kaikki näyttääkin upealta, on toi kakku kaikessa överiydessään parasta! 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *