Miten mies isketään? No kuulemma käyttämällä hajuvettä, joka jää mieleen. En tiedä flirttitehosta mutta uusin tuoksuostokseni on todellakin mieleenpainuva.

Minimalistinen pullo kertoo olevansa teen ja mintun tuoksuinen mutta välitön reaktio kotona tätä suihkittuani oli, että kuka täällä tuoksuu karviaisilta. Ja karviaiset tästä todellakin tulevat mieleen, ne kirpeät suoraan pensaasta poimitut.

kerzon

Pullo tarttui mukaan kun koukkasimme matkalla Mansen Blogikirppikselle Tiirinkosken Tehtaan kautta. Kävin nuuhkuttelemassa kaikki tämän ranskalaisen Kerzon-merkin tuoksut läpi ja tähän hullaannuin heti. Teetuoksujahan minulla on jo ennestäänkin mutta karviaisia ei ole tullut muualla vastaan.

kerzon_04

Sarjaan kuuluu myös erilaisia huonetuoksuja pienistä tuoksupusseista kynttilöihin. Pitää ehkä syksyn tullen varmistaa, että keittiössä tuoksuu karviaisilta silloinkin kun minä en ole kotona.

//

Kerzon

Tiirinkosken Tehdas