Vastuullisen vaateverkkokaupan malliesimerkki Weecosin* sivuilla on menossa ihan heittämällä kevään parhaimman värinen kampanja vielä parin päivän ajan. Weecos goes black on kunnianosoitus tälle ajattomalle värille, joka sopii sesonkiin kuin sesonkiin. Olen itse hullaantunut (mustan lisäksi) kärkikahinoissa näkyvään MEM by Paula Malleus -mallistoon ja yhden mekon lisäksi vaatekaapistani löytyy myös kevään hittitakiksi noussut huppari samasta mallistosta. Kuvissa vilahtavan, kokonaan kierrätysmateriaalista valmistetun hupparin kruunaavat nahkaiset yksityiskohdat ja täydellisen rento leikkaus.

mem_03

MEM, kuten monet muutkin Weecos-kaupan edustamat tuotteet, on kirkkaasti kierrätysmuodin ytimessä. Weecos goes black on koonnut kaikki Weecos-kaupan mustat tuotteet omaksi ALL BLACK -kategoriakseen* ja seassa on myös tarjouksia näistä. Kampanjan aikana kaupan omassa blogissa* on myös hypätty mm. mainitun MEM-tuotemerkin työhuoneelle sekä tutustuttu (erittäin kiinnostavaan!) uuteen WWOOLLFF CO.-brändiin, jonka vaatteet on kuvioitu käsin piirtämällä.

mem

Molemmilta voisin ostaa omaan vaatekaappiini lähes minkä tahansa ja oikeastaan koko kategoria puhuttelee minua melkoisesti. Tällaiselle mustiinpukeutujalle kuvatunkaltainen kampanja kun on kuin (tumma) taivas maan päällä. Weecos goes black jatkuu vielä 15.5.2016 asti, vielä ehtii mukaan!

Jaatko sinä kanssani tämän innostuksen vai ovatko keveämmät kevätvärit vieneet jo mennessään?

//

Weecos ALL BLACK**

MEM by Paula Malleus

WWOOLLFF CO.**

 

*affiliate-linkki