Mikäpä olisi viisivuotiaan tytön mielestä ihanampaa kuin kynsilakkoja hamstraava äiti. Valitettavasti äidin mielestä ei ole ihan yhtä ihanaa laittaa jatkuvasti näin tujuja kemikaaleja pieniin käsiin. Onneksi enää ei tarvitse, sillä Nailmatic-sarjan lasten lakat voi pestä pois vedellä ja saippualla.

 nailmatic_03

Kyllä, luit oikein. Ranskalaissarjan Kids-lakat lähtevät kevyellä saippuapesulla kokonaan eikä niissä ole lainkaan haitta-aineita kuten ftalaatteja, formaldehydiä, tolueenia hajusteita eikä liuottimia. Sen sijaan näistä löytyy aivan huikea värikavalkadi eivätkä tuotepakkauksetkaan kovin kauas jää itse lakkasävyistä. Piirroshahmoilla kuvitetut laatikot hivelevät piirtävän minimalistin silmää ja kun kynnet on lakattu, voi näitä vaikka värittää.

nailmatic_05 nailmatic_07

Meillä testiin saatu Jungle-setti* oli aivan hitti. Lapseni on muutenkin näitä enemmän on enemmän -tyyppejä eli joka sormeen piti saada eri väriä. Koko komeus kruunataan tietysti hilehippulakalla, samalla tavalla poispestävää sekin.

nailmatic_12 nailmatic_02

Kun aiemmat lakkaukset on toteutettu sillä äidin valikoimalla, aiheutti pesu ensin hieman närää. Miks nää lähtee pois, kyseli lapsi kummissaan mutta hymy palasi kun kerroin, että sittenhän ne voi lakata eri värillä uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan.

nailmatic_04 nailmatic_11

Nailmatic Kids -lakkoja on saatavana yksittäin, kolmen kimppapakkauksessa sekä seitsemän sävyn suorina. Myynnissä näitä on mm. Ombrellinossa. Eikä se vierailu siellä minunkaan varastollani täysin pannassa ole, niillä tehdään vain vähän eri juttuja nykyisin.

nailmatic_08

//

Nailmatic

 

*kynsilakat saatu töiden kautta