Olin ennen varsinainen kaula- ja muiden korujen hamstraaja. Ihania riipuksia ja sormuksia tarttui mukaan sieltä sun täältä mutta loppujen lopuksi ne jäivät kuitenkin käyttämättä. Kun näin jotain hurmaavaa, en millään meinannut myöntää itselleni, että en voi esimerkiksi käyttää rihkamasormuksia. Kuulun niihin ihmisiin, joiden ihon ne värjäävät ikävän vihreäksi.

kivikoru

Toinen rajoite on määrä. Kun on jo kasvojen alueella neljä lävistystä ja rintakehässä kaksi microdermal-korua, ei siihen komboon voi kovin montaa lisätä näyttämättä joulukuuselta.

kivikoru_06

Edellämainituista johtuen olenkin valunut pikkuhiljaa hyvin koruttomaan suuntaan. Kaulassa on jo vuosia kulkenut mukana Bjørg Jewelleryn anatominen sydän, jonka aikoinaan ostin itselleni muistuttamaan kaikista rakkaistani. Se herättää myös ansaittua huomiota lähes päivittäin. Microdermalit on myös laitettu sellaiseen kohtaan, jossa ne eivät ota yhteen hopeisen sydämeni kanssa.

kivikoru_05

Sormusten kanssa olen vähän kaksijakoinen. Rakastan kauniita, oivaltavia sormuksia ja käsissäni onkin nähty erilaisia kombinaatioita etenkin Pernille Corydonin valikoimasta. Minua viehättää niiden lävistyskoruja lähentelevä muotokieli ja monen ohuen renkaan yhdistely eri kohtiin sormia. Toisaalta nämäkin lojuvat välillä päiväkausia korulippaassa, sillä useimmiten kaikki ylimääräinen on töissä vain tiellä. Corydonit kaivan kuitenkin esiin aina kun haluan koruilla koristautua ja kovasta käyttöasteesta johtuen olen onnistunut myös hukkaamaan niitä melkoisen määrän mitä kummallisimpiin paikkoihin. Arlandan lentokentän vessan lavuaarinreunaa myöten.

kivikoru_03

Muilta osin olenkin sitten yllä mainituista syistä mennyt hyvin koruttomana. Korviksia en ole korviini olemassaolevista rei’istä huolimatta laittanut varmaan vuoteen ja muita koruja koskee sama juttu. Nyt aloin kuitenkin hitaasti kääntää kelkkaani, sillä välillä tekee hyvää haastaa omat luutuneet tavat ja tottumukset. Vaihtelu virkistää, kuten vanha sanonta kuuluu.

kivikoru_04

Kaulaan pääsee seuraavaksi kauan sitten ostettu vuorikristalliriipus. Eivät ne rakkaat mielestä mihinkään katoa vaikka hetkeksi laittaisinkin sydämeni korurasiaan. Oikeastaan tämä muistuttaa vähän samasta asiasta, se kun on ostettu matkalla lapseni yksivuotiskuvauksista kotiin.

kivikoru_02

Riipuksen hengenheimolaisiksi hankin hiljattain kaksi paria korvakoruja. Etsin pitkään niitä oikeita ja lopulta täydelliset tulivat vastaan HedonisticINC-verkkokaupassa. Savuiset tiibetinkvartsit sopivat täydellisesti vuorikristalliriipuksen pariksi ja kuutionmuotoiset pyriitit saavat toimia särmikkäänä vaihteluna. Mitäpä muuta sitä sitten kesäksi tarvitaankaan. Aika vähillä koruilla aion edelleen pärjätä ja yksi aivan erityinen on vielä tulossa. Palataan siihen kun aika on.

//

Bjørg Jewellery

Pernille Corydon

HedonisticINC