Misellivesi oli hetki sitten yhtä iso trendi kuin ananakset ja flamingot nyt. Itse olen vähän myöhäisherännäinen mutta sittemmin sitä tiukemmin koukussa. Mies tekee edelleen sitaattimerkkejä ilmaan sitä käyttäessäni ja uskoo vakaasti kraanaveden voimaan. Myönnän olleeni skeptinen itsekin. Voiko omituisella etuliitteellä varustettu, ja purkissakin ihan hanasta saatavaa muistuttava, todella tehdä sen mitä lupaa. 

Kyllä se voi. Epäilevien Tuomaiden kehotan kyllä testaamaan muutamaa eri merkkiä jos ensimmäinen ei kolahda. Itse meinasin heittää vedellä vesilintua heti kättelyssä kun herkälle iholle mainostettu tuote kirveli silmiä eikä seuraavakaan pullo ihan vakuuttanut ihon kiristellessä sen käytön jälkeen ikävästi.

Miselliveden ideanahan on siis epäpuhtauksia itseensä keräävä rakenne, joten sillä kehotetaan niin poistamaan meikit kuin puhdistamaan kasvot ylipäätään. Lisäksi sen luvataan kosteuttavan ja heleyttävän ja tasapainottavan ja varmaan se keittäisi kahvitkin jos kauniisti pyytäisin.

misellivesi_02

Itse en meikkejä tällä pois saa mutta olen ottanut ilta- ja aamurutiineihin kevyen pyyhkimisen meikinpesun tai kasvojenpesun jälkeen. Siis silloin kun voisi kuvitella ihon olevan jo puhdas. Vanulaput kertovat kuitenkin ihan toista, suihkunkin jälkeen pyyhittynä niihin jää suorastaan synkkä määrä epäpuhtauksia.

Vedellä pyyhkiessä olin huolissani myös ihon kuivumisesta entisestään mutta nyt kun Se Oikea on löytynyt, ei tästäkään tarvitse huolehtia. Oma lempparini on kaikessa yksinkertaisuudessaan ja kukkaroystävällisyydessään H&M:n Beauty-osastolta ja se voitti kirkkaasti kalliimmat kilpailijansa. Tuoksu ei ole ihan mieleeni kemiallisuudessaan mutta lopputulos puhuu puolestaan. Lisäplussaa minimalistisesta pullosta, joka kuitenkin lojuu päivittäistuotteena jossain näkyvillä.

Oletko sinä testannut misellivesiä? Ihastuitko vai säilytkö skeptikkoleirissä mieheni kanssa?