Mies kertokoon Lauri-vitsejä hamaan tappiin saakka, tässä on heittämällä helpoin kesäkampaus ikinä!

feathers_02 feathers_11

Hiukseni ovat viime kuukaudet eläneet kuin pellossa eli jatkuvalla suttunutturalla. Ei sillä etteikö kesällä tietysti saisikin ottaa hieman rennommin, hiuksetkin.

feathers_03

Nutturalla on toki myös tiettyjä etuja, se ei esimerkiksi vaurioidu kesäsateesta (tai mistään muustakaan, omani kestäisi varmasti atomipomminkin) juuri lainkaan, sen huolettomuuteen on helppo piilottaa pesemättömät päivät ja tuohan se tietysti myös noin kymmenen senttiä lisää uskottavuutta luonnostaan vain puolitoistametriseen varteeni.

feathers_09feathers_06

Helppoudessaan höyhenet vetävät kyllä vertoja tuolle maanmainiolle nutturalle, sen kun tuikit niitä vain sinne sun tänne nutturan sekaan. Operaation onnistumisprosenttia lisää huomattavasti oikein valittu nutturanpidike eli puhelinjohtoponkkari. Sen alle, päälle ja väliin on helppo työntää melkein mitä vain. Ja koska niitä saa myös kaikissa sateenkaaren väreissä, voi senkin halutessaan matchata niin hiuksiin kuin koristeisiinkin. Itse tosin hiihtelen edelleen näiden läpinäkyvien kanssa.

feathers_04

Höyheniä ovat pääsiäiskauden ulkopuolellakin askartelukaupat pullollaan. Hippihenkisempi valitsee niihin luonnollisempia sävyjä mutta voihan sinne nutturaan tunkea neonvärejäkin jos huvittaa. Omani pysyvät yllätyksettömästi monokromaattisella linjalla kuten kesän vakiovaatteetkin.

feathers_08 feathers

Tällä kertaa kampaus palveli viikonlopun festarihumussa, seuraavaksi ajattelin testata sen toimistoympäristössä. Sillä vaikka hiukseni ovatkin jo lomatunnelmissa, minulla on vielä vähän töitä jäljellä.