No vaatteisiin ne eivät päätyneet mutta suosikkiotoksestani syntyi oiva taustakuva niin puhelimeen kuin koneenkin ruudulle. Nappaa omasi jos tummuva taivas hivelee sinunkin esteettistä silmääsi.

Joskus asiat liittyvät toisiinsa sattumalta. Yhdestä kokeilusta syntyykin toinen tai jokin idea lähtee aivan eri suuntaan kuin oli alunperin ajatellut. Olen aina ajatellut, että monipuolinen tekeminen ruokkii itseään. Yllättävästäkin suunnasta voi saada lisää näkökulmaa johonkin toiseen työhön tai projektiin. Ehkäpä näitä pilviä nähdään jonain päivänä vielä jossain muuallakin.

clouds_wallpaper_inaction_02

Nyt ne ovat kuitenkin saatavilla niin tietokoneesi taustalle kuin puhelimeesikin. Lataa omasi alta.

clouds_ainoagraphicdesign_imac

Lataa tietokoneen taustakuva tästä.

Lataa puhelimen taustakuva tästä.

Jos haluat näyttää minulle, miltä tummanpuhuva taustakuvasi näyttää käytössä, lataa se vaikka Instagramiin ja varusta hashtagilla #ainoagraphicdesign, kukaties minä saan sinulta inspiraatiota seuraavaan projektiin.

//

Ainoa Graphic Design