Tämä on taas yksi niistä miksi en keksinyt tuota itse -ideoista. Jopa niinkin perinteisen ja läpikalutun tekniikan kuin kankaanpainannan voi näemmä viedä aivan uudelle tasolle. Pala Pariisia, Berliiniä ja ikirakkauttani Amsterdamia siirrettynä kirjaimellisesti käyttöesineisiin.

xberg_gym-1000x1000

Saksalainen Raubdruckerin poimii kaupunkikuvasta urbaaneja elementtejä ja käyttää niitä suorina sabluunoina kasseihin, paitoihin ja jopa julisteisiin. Siis levittävät maalia kaivonkanteen ja painavat kassin siihen! Mukaan ovat päässeet niin pyörätien merkki kuin tuuletusaukkokin. En muista pitkään aikaan nähneeni mitään näin nerokasta! Enkä tiedä tekeekö minun enemmän mieli tilata pala Amsterdamia vai rynnätä rakkaan Helsingin kaduille kokeilemaan itse.

mitte_tote-1000x1000

Kuvat: Raubdruckerin

//

Raubdruckerin