Hei, olen Aino ja olen hajuvesijämähtäjä. Ostan vuosikausia pääosin niitä samoja pulloja ja palaan aina kiltisti takaisin ruotuun satunnaisten syrjähyppyjenkin jälkeen.

Pysyttelen makeissa, helpoissa tuoksuissa. Ripauksella rosoa mutta yhtä kaikki, siellä missä aita on matalin ja hintakin aidan kanssa mieluiten aika samalla tasolla.

lush_lust_04

Niinpä yllätin todella myös itseni kun koukkasin pitkästä aikaa Lushiin mielessäni jokin suihkugeeli ja palasin pimenevään iltaan kassissani huumava jasmiinituoksu. En ole mielestäni mikään jasmiinityyppi, en pukeudu Intian Basaarin mekkoihin enkä juo vihreää teetä. Yleensä en edes testaa tämän tyyppisiä tuoksuja.

lush_lust_02

Olen mustiinpukeutuva kahviaddikti mutta nyt tuoksun jasmiinilta. En tiedä mitä oikein tapahtui mutta kaikista Lushin tuoksuista tämä puhutteli minua eniten. Hurmaavalla retroetiketillä varustettu pieni pullo lähti samantien matkaan. Lushin sivuilla tätä kehutaan häpeämättömän sensuelliksi ja luvataan, että “Kokeile tätä, kun haluat, että flaksi käy.”

Nyt odottelen vain, että mies saapuu kotiin.

//

Lush Lust