Vaikka olenkin antanut kokeile kotona -vinkkejä muutamiin asioihin, tämän aiheen osalta tekisi mieli aloittaa sanomalla, että älä kokeile tätä kotona. Jos nyt kuitenkin kokeilet niin käytä hetki aikaa asiaan perehtymiseen. Ja varaudu siihen, että tämä on yllättävän koukuttavaa. Vai pitäisikö sanoa pistävää. 

stickandpoke_02

Kuumin hipsteritrendi sitten ananasten on ehdottomasti stick and poke -tatuointien tekeminen. Nämä ovat nimensä mukaisesti aika alkeellisin välinein toteutettavia useimmiten melko yksinkertaisia ja pieniä kuvia, jossa tatuointikoneen sijasta käytetään yksittäistä neulaa ja kirjaimellisesti tökitään kuva ihoon.

stickandpoke

Kaikki alkoi siitä kun mieheni halusi yhtäkkiä pääkallon isovarpaaseensa ja nimenomaan tällä tekniikalla. Lupauduin tekemään sen mutta lopulta syntyi paljon muutakin kuin pääkallo.

stickandpoke_06

Hygienia ja etenkin steriilit välineet ovat kaiken a ja o niin tässä kuin muissakin ihon läpi tehtävissä asioissa. Minulla on enemmän kokemusta lävistämisestä mutta perusteet ovat samat. Sen jälkeen vain luovuus on rajana ja itse lähdin toimistolta tämän jälkeen ruksi sormessa ja nuoli jalassa.

stickandpoke_05

Tekeminen on hidasta ja yksinkertaisuudessaan kaunista. Lopputulos ei ole ehkä aivan niin viimeistelty kuin monet muut kuvat ihollani mutta sitäkin merkityksellisempi. Eikä vähiten sen vuoksi, että meillä oli kerrankin yhteistä, kiireetöntä aikaa.

stickandpoke_09

Seuraava kuva on jo työn alla, näihin todella jää koukkuun.