Tunteita ja trendejä tulee ja menee. Mielenliikutukset ovat useimmiten ohimeneviä mutta jotkut asiat säilyttävät paikkansa ailahtelevasta maailmasta huolimatta. Yksi niistä ovat kirjat ja toinen punainen kynsilakka.

absolutelyred

Punaisessa kynsilakassa on jotain erityistä. Yksi perinteisen naiskuvan ikonisimpia muotoja mutta samalla rohkea, ennakkoluuloton ja tätä päivää. Vähän niinkuin kirjatkin. Kirjoja painettiin jo 1400-luvulla mutta minä vietän edelleen tällä e-lukemisen aikakaudellakin iltani mieluiten laadukkaassa, sidotussa seurassa.

absolutelyred_04

Ja vähän niinkuin musta vaatteissa, on punainen kynsilakka* pitänyt pintansa trendiennusteista ja kausisävyistä huolimatta. Se on klassinen valinta, toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

absolutelyred_06

Itse lakkaan kynteni punaisiksi useimmiten silloin kun kaipaan lisää itseluottamusta ja naisellisuutta työpaineiden ja sivusiilini rinnalle. Parhaissa presentaatioissa kynnet on näytetty lähes aina punaisina.

absolutelyred_02

Myös punaisten kynsilakkojen sävyjen nimet ovat klassisia, punaviiniä, kirsikoita ja absoluuttisen punaista. Kuvissa esiintyvä kirja ei ole kovin klassinen mutta suosittelen sitä silti.

absolutelyred_10

Aivan kuten punaista kynsilakkaakin, joka on tänä syksynä ujuttautunut kausisävyihinkin. Näillä rokkaat varmasti!

absolutelyred_08

*Makiash ja by Ellos -kynsilakat saatu blogin kautta