Joko on joulukortit hankittu? Ai ei vielä? Tää on sulle!

Postikorttien suunnittelu on minulle ehtymätön inspiraationpurkuväylä. Päivisin suunnittelen yritysilmeitä, lehtiä, logoja ja messuosastoja. Kortteihin upotan ne kaikki ideat, jotka eivät syystä tai toisesta sovi asiakasprojekteihin.

ainoagraphicdesign_joulu_03

Ainoa Graphic Designin kortit syntyvät elävästä elämästä ja niissä näkyy niin rakkauteni typografiaan kuin pieniä huumorin pilkahduksiakin. Suurin osa korttien teksteistä on sanottu minulle tai lähipiirilleni oikeasti. Näissä kulkee mukana lukematon määrä tarinoita, ihmisiä ja kohtaamisia.

ainoagraphicdesign_joulu_07

Suurin osa korteista on ajattomia, osa on suunniteltukin jo vuosia sitten. Saajasta riippuen jouluakin ajatellen voi laittaa postiin melkein minkä tahansa korteistamme mutta kyllä meiltä joulukorttejakin löytyy.

ainoagraphicdesign_joulu_04

Jee piparia, tortuntaitteluohje sekä pistepistepisteporot ovat muodostuneet jo klassikoiksi omalla sarallaan. Näillä ilahdutat niin mummoa, kumminkaimaa kuin itseäsikin.

ainoagraphicdesign_joulu_08

Koska meillä ei ole tällä hetkellä kovin kysyttyä omaa verkkokauppaa, päätin tarjota mahdollisuuden tilata näitä tätä kautta. Homma toimii nopeat syövät hitaat -taktiikalla, jonka seurauksena Jee piparia -kortit on jo loppuunmyyty vaikka kuvissa esiintyvätkin. Torttuja ja poroja sen sijaan on vielä saatavilla eli jos mielit näitä punaisen kuoren täytteeksi, laita viestiä osoitteeseen info@ainoa.fi. 

ainoagraphicdesign_joulu_09

Korttien hinta on 1,50€/kpl ja pakkaus- ja toimituskuluja tulee 2,50€ per tilaus.

Jos olet enemmän sellainen livehypistelijä, voit bongata niin kortit kuin tekijänkin myös ensi viikonloppuna Tampereelta Designjoulutorilta.

ainoagraphicdesign_joulu

Koko valikoimamme voit vilkaista vaikkapa täältä, niitä on kertynyt melkoinen liuta. Sanonkin aina, että meillä on kortit kaikkiin tilanteisiin ja lupaukseni huipentui tänä vuonna kun lisäsimme valikoimiimme myös tummanpuhuvan The End -kortin. Tilata voit sähköpostitse toki muitakin kuin joulukortteja.

Jotta valikoimamme pysyy kattavana jatkossakin, kuulisin mielelläni millainen kortti meiltä vielä sinun mielestäsi puuttuu?

//

Ainoa Graphic Design

Tampere Designjoulutori