“En pysty katsomaan itseäni kun tulet siitä liikaa mieleen! Vähän kuin katsoisi peiliin ja siellä olisi Aino, jolla on mun pää.” 

visuaalisestivaativa_lilyandlionel_02

Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun Nina on ostanut minulle kuuluvia vaatteita. Viimeksi teimme samasta syystä onnistuneita hevoskauppoja  ja tällä kertaa vaatekaappiini muutti Lily and Lionelin silkkibomber.

visuaalisestivaativa_lilyandlionel

Nyt takilla on vihdoin oikea pää. Ja se mainittu pääkin sai uusia oivalluksia näiden kuvien myötä. Esimerkiksi sen, että tämänhän voi pukea päälle vaikka heti eikä odottaa mitään hamassa tulevaisuudessa siintäviä kevätsäitä.

Onko sinulle käynyt niin, että jokin ostamasi vaate tai asuste näyttää ihan joltain muulta kuin sinulta?

visuaalisestivaativa_lilyandlionel_03

//

Lily and Lionel