Aloitin vuoden ensimmäisen työpäivän tekemällä tiukan nutturan ja perustamalla osakeyhtiön. Facebook-kirppiksellä myytiin peräkkäin karvahattua ja uimapukua. Omat odotukseni tälle vuodelle ovat yhtä ristiriitaisia.

Luvassa ei ole lankutushaastetta tai dieettiä mutta tavoitteiden saavuttamista senkin edestä. Rima on asetettu ja se on niin korkealla, että hirvittää.

january_05

On tietysti hirvittänyt ennenkin. Teinivuosinani olin mukana teatteriproduktiossa. Nappasin omaksikin yllätyksekseni pääroolin ja se jos mikä jännitti. Hermoilin lavan takana niin, että kädet tärisivät enkä vähiten julkisesti laulamisen takia.

Produktion ohjaaja kuiskasi minulle ennen ensi-iltaa, että niistä vähiten jännittäneistä vedoista tulee myös niitä valjuimpia. Että anna mennä vaan, vaikka vapisten. Silloin käytössä on eksponentiaalisesti enemmän energiaa kuin silloin kun ei tunnu miltään.

january_03

Laulamista julkisesti en ole muuten yhtä surullisen kuuluisaa (tai kuuloista) karaokekeikkaa lukuunottamatta sittemmin tehnyt lainkaan eikä se ole tämänkään vuoden tavoitteissa.

january_06

Tuohon ohjeeseen nojaan kuitenkin edelleen. Parhaat hankkeet tehdään niillä suurimmilla tunteilla. Mitä enemmän jännittää, sitä yllättävämpiin sfääreihin sitä venyy. Tärisköön, nyt mennään!