Meillä harjoittelijaa eivät odota vain tiskit ja kahvinkeitonkin hoitaa Nespresso-kone. Etsimme motivoitunutta tekijää hyppäämään suoraan syvään päähän eli kiinni oikeisiin asiakastöihin. Harjoittelujakso on arvokas kurkistus laaja-alaisen toimiston arkeen, jossa pääsee laittamaan itsensä likoon. Graafinen muotoilu, verkkosivustot ja -palvelut, valokuvaus, sosiaalinen media, brändit sekä tuotteiden elinkaari suunnittelusta valmistukseen, markkinointiin ja myyntiin. Oletko sinä se oikea?

seoikea

Meillä on ollut vuosien varrella useita harjoittelijoita ja näen sen tärkeäksi väyläksi nähdä mitä täällä ja tällä alalla ihan oikeasti tehdään. Mystifioidulla graafisella alalla on monenlaista tekijää ja raskain tie on opetella ihan kaikki itse. Koulutehtävissä puolestaan käy usein niin, että kun haasteita ja reunaehtoja on hyvin vähän, ei niissä ratkota samoja ongelmia kuin todellisissa asiakastöissä, vaikka koulutuksella toki tärkeä paikkansa perustan luomisessa onkin. Parhaat opit tulevat siellä oikeissa töissä ja välillä myös kantapään kautta. Me tarjoamme sinulle osaan niistä oikopolun.

Haluan haastaa harjoittelijan menemään mukavuusalueensa ulkopuolelle ja todella oppimaan, ei vain pikanäppäinkomentoja tai tonttutaikoja (niitäkin on kyllä luvassa, lupaan sen) vaan aitoa, kokonaisvaltaista näkemystä visuaalisesta maailmasta. Mikään työ mikä meillä tehdään ei synny tyhjästä eivätkä sen ratkaisut ole tuulesta temmattuja vaan kaikella on syynsä, paikkansa ja tarkoituksensa. Kun se maailma alkaa aueta, sinulla on käsissäsi ne parhaat eväät tämän alan töihin. Oltuasi meillä töissä et enää koskaan lue lehtiä tai katso verkkosivuja samalla tavalla.

Pelkän graafisen suunnittelun lisäksi olemme sen verran monessa mukana kustannustoiminnasta ja tuotteiden valmistamisesta uudenlaisten verkkopalvelujen kehittämiseen, että harjoittelu on räätälöitävissä hyvinkin notkeasti painotukseltaan kiinnostuksen kohteitasi vastaavaksi. Ja vähän sen ylikin. Alkeista emme kuitenkaan vauhdikkaassa arjessamme aloita, joten jonkinasteinen osaaminen CC-paketista ja graafisesta suunnittelusta on oltava pohjalla. Plussaa koodauskiinnostuksesta, someaddiktiosta sekä pelottamasta asenteesta.

Meillä suoritettu harjoittelu sopii erittäin hyvin sekä koulun harjoittelujaksoksi tai ponnahduslaudaksi uudelle pienyrittäjälle. Kasvatamme vahvalla visiolla johdettua tiimiämme samalla ja hyvin sisäänajetulle harjoittelijalle on töitä myös jatkossa. Parhaalle niin paljon kuin vaan haluat tehdä.

Sijaitsemme Helsingissä Kaapelitehtaalla sekä Telakkarannassa. Harjoittelun reunaehdot kestosta laajuuteen ovat neuvoteltavissa. Paikka täytetään heti sen oikean löytyessä.

Vakuuta meidät ja lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi meille osoitteeseen info@ainoa.fi nyt.