Vaatteissa on toiminut jo vuosia konsepti, mitä kesäisempää, sen mustempaa. Aion jatkaa sen viitoittamalla tiellä mutta muissa imagon osa-alueissa tapahtuu aika ajoin pientä hajontaa. Tämän kesän hittituotteissa se pinkki on selkeästi syrjäyttänyt mustat ja harmaat ja mikäs sen parempaa kuin katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien ja meikin takaa.

Kosmetiikkaa on maailma pullollaan ja pelkkä sopiva sävy ei vielä riitä luottotuotteen asemaan. Olen etenkin viime vuosina yrittänyt hieman vähentää kotiin vyöryvää purkkiarsenaalia ja keskittyä löytämään ne todelliset lempparit. Sellaiset, jotka sopivat erityisesti arkeen, jolloin sujuvuus ja käyttömukavuus ovat avainasemassa.

Osasta kuvien tuotteista on menossa jo toinen tai kolmas kierros. Kicksin Baked Blusher -poskipuna on yksi näistä. Sävy on täydellisen kepeä, kylmähkö ja hohtava. Pigmenttiä on mutta ei liikaa eli tällä on helppo aamulla sutia hieman väriä kalpeuden kaveriksi. Sävy on niin toimiva, että kuvissa näkyvä yksilö on sarjassaan toinen ja siitäkin alkaa jo pohja pilkottaa. Käytän tätä poskien lisäksi myös luomilla alussävynä ja kiireisimpinä aamuina ihan yksinäänkin.

Myös Moroccan Tea -tuoksu on ikuisuusjämähdykseni, josta olen kirjoittanut aiemminkin. Nyt kun Other Stories vihdoin rantautui tänne Suomeenkin, on täydennyksen hakeminen vähän helpompaa. Raikas, kevyt mutta yllättävä teetuoksu sopii kaikkeen ja kaikkialle. Siksi tämä onkin kolmas vai peräti neljäs pullo tätä samaa taikatavaraa. Tiesitkö muuten, että Other Storiesille voi palauttaa tyhjentyneen kosmetiikkapakkauksen ja sitä vastaan saa pienen alekoodin.

Meikkivoide on kosmetiikkatuotteista se, johon minulla on ollut viha-rakkaussuhde jo vuosia. Ensinnäkin sen oikean sävyn ja koostumuksen löytäminen on yhtä helvettiä. Ja kun se vihdoin löytyy, kyseinen tuote yleensä lopetetaan heti kun tuo ostamani ensimmäinen purkki on lopuillaan. Hylkäsin nestemäiset meikkivoiteet pitkäksi aikaa ja pitäydyin vain jauhemaisissa mineraaleihin kallellaan olevissa. Nyt löysin kuitenkin jotain ihan käsittämättömän ihanaa.

Lumenen Glow on nimensä mukaisesti hehkuva ja läpikuultava. En halua naamaani maalipintaa vaan ainoastaan ihan pientä pintaremonttia. Tähän Glow on kuin tehty, etenkin Beauty Blenderillä levitettynä. Paras puoli tästä tuotteesta paljastui kuitenkin vasta sitä käyttäessä. Tämä ei nimittäin tuoksu mummoilta eikä drag queenilta vaan vienosti kesältä, kukilta ja joltain, josta en ihan saa kiinni mutta joka hurmasi minut heti. Ensimmäinen meikkivoide i-k-i-n-ä, jossa on aidosti miellyttävä tuoksu.

Glowin lisäksi uudempiin tuttavuuksiin lukeutuu myös e.l.f.in Long-lasting Lustrous -luomiväri sävyssä Gala. Kesän väriteeman mukaisesti kaipasin luomille jotain punasävyistä, kylmään taittavaa luomiväriä, jolla on helppo sutaista hieman lisää tenhoa katseeseen. Käytän erilaisia kimaltavia luomivärejä arkenakin mutta harvoin, jos koskaan voidemaisina. Yleensä niillä on tapana litistyä luomivakoon ja näyttää lähinnä säälittävältä.

Tämä pieni purnukka sen sijaan pitää pintansa eikä leviä muualle kuin sinne minne pitää. Levitän värin sormin ja se jättää todella intensiivisen ja metallinhohtoisen kiintopisteen silmämeikkiin. Eräs kanssani keskustellut totesi ettei hän pysty keskittymään siihen mitä sanon, koska hän jää tuijottamaan luomiväriäni. Tämän parempaa suositusta ei ehkä voi antaa. Paitsi tietysti jos haluat, että kanssaolijat keskittyvät siihen mitä sanot.

Mainittu Beauty Blender on varmasti monelle jo tuttu. Itse koukutuin välittömästi kun minulle valkeni, että tästä käytetään tuota terävämpää päätä sen meikkipohjan, poskipunan tai minkä tahansa levittämiseen. Tällaiselle sormin sohijalle tämä sopii sivellintä paremmin käteen ja onkin jäänyt meikkiarsenaalin vakiokalustoksi. Eri värisillä blendereillä ei ole suurta eroa keskenään, joten omani on imagosyistä tietysti musta.

Kesätyylin kruunaavat alkukeväästä Monkista löytämäni pinkit lasit, joiden läpi maailma (ja nämä kuvatkin) näyttää aika ihanalta. Erityisesti tykkään siitä, että vaalean sävyn takia näillä näkee myös sisätiloissa. Jos esimerkiksi hypoteettisesti ajatellen juoksee Kampinkeskuksen läpi kädet täynnä tavaraa niin ei kesken kaiken tarvitse yrittää kasvattaa viidettä rajaa siirtämään aurinkolaseja jonnekin. Ja sitten on tietysti vielä se, miten mageilta nämä näyttävät niiden mustien kesävaatteiden kanssa.

Onko sinulla kesälemppareita kosmetiikan puolelta?

//

Kicks
Other Stories
Lumene
Elf
Beauty Blender
Monki