Haluatko verkkosivuillesi uutiskirjelomakkeen, hae plugari. Haluatko tehdä paikallisen kopion kahden vuoden sähköpostikirjeenvaihdosta kansioineen Thunderbirdillä, hae plugari. Kaikki tuntuu nykyään korjaantuvan erilaisilla lisäosilla, plugareilla. Miksei elämään saa kans plugareita? Tässä olisi muutamia ideoita:

Life Feed

Esitä kaunis ja selkeä, täysin kustomoitava ja responsiivinen Life Feed haluamassasi sijainnissa. Voit esittää tuokioita mistä tahansa julkisesta elämästä valitsemalla oikean ID:n. Lisää sosiaalista sitoutuneisuutta, säästä aikaa ja esitä elämäsi sisältö haluamallasi tavalla. Koodaustaitoja ei vaadita, erittäin helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Esitä elämäsi uudessa valossa vain kolmessakymmenessä sekunnissa!

Akismet Anti-Spam

Miljoonien käyttämä Akismet saattaa olla maailman paras tapa suojella elämääsi häijyiltä kommenteilta. Se suojaa elämääsi jopa silloin kun nukut. Aloittaaksesi aktivoi plugin ja aseta sen jälkeen Akismetin asetuksista oikea API-avain.

Akismet skannaa saamasi kommentit, vertaa niitä globaaliin tietokantaan ja estää pahansuovan ja ilkeämielisen sisällön julkaisemisen. Voit halutessasi käydä manuaalisesti läpi sen kiinni saamat kommentit elämäsi Kommentit-välilehden alta.

Export / Import

Tämä ei ole varsinaisesti plugin mutta erittäin käytännöllinen työkalu muuten. Sallii sinun helposti siirtää sisältöä eri lokaatioon käyttämällä XML-tiedostoja. Voit valita haluatko siirtää kaiken kerralla tai vaihtoehtoisesti suodattaa, mitä siirtyy ja siirtää esimerkiksi tietyn kategorian (esim. jälkikasvu, lemmikit, töissä tarvittavat tavarat), henkilön (mies, tietty yksittäinen lapsi, sinä itse) tai tietylle aikavälille sijoittuvat asiat (eilinen ruoka, kaikki viime viikon tekemättömät työt).

All-In-One Life Migration

Isommissa siirroissa, kuten muutoissa, voit käyttää myös All-In-One Life Migration -pluginia, jolla siirrät koko elämäsi, sisältäen tietokannan, mediatiedostot, plugarit ja teemat. Teknistä osaamista ei ei vaadita. Lataa elämäsi uuteen lokaatioon drag and droppaamalla.

Tämä plugin korjaa myös syy- ja seuraussuhteiden ongelmia, joita saattaa ilmetä etsi/korvaa -operaation aikana.

Mobiiliyhteensopiva Elämä 3.3 -versiosta eteenpäin.

Maintenance Mode

Lisää elämääsi huoltotauko-sivu, jotta vierailijat tietävät elämäsi olevan hetkellisesti suljettuna huoltotauon vuoksi. Voit lisätä myös Coming soon -sivun tulevaan, huollettuun elämääsi. Käyttäjät admin-oikeuksilla pääsevät edelleen sisään elämäsi kaikkiin osiin, myös taustahallintaan.

Aktivoi plugin ja elämäsi on huoltotauolla. Voit käyttää myös päivämäärälaskuria, joka näyttää vierailijoille milloin aiot palata.

Täysin kustomoitavissa, voit lisätä haluamasi taustakuvan, vaihtaa fonttia tai kerätä esimerkiksi sähköpostilistaa vierailijoista, jotka haluavat kuulla ensimmäisenä, kun palaat.

***

Itse ottaisin mieluiten käyttöön tämän viimeksi mainitun. Flunssa nosti taas päätään eli huoltotauolla ollaan. Mille plugarille sulla olisi eniten käyttöä just nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *