Ovat nämä aina vähän niin kuin lapsia nämä työprojektit (anteeksi O, ei sillä tavalla). Kun tulee valmista ja painovedos on hyväksytty, on kuin lapsi lentäisi pesästä maailmalle ja minun työni sen projektin osalta päättyy. Sen jälkeen on lennettävä omilla siivillään lehtihyllyihin, tilaajien postilaatikoihin ja milloin mihinkin. Synnytystuskat vaihtelevat hieman projekteittain. Jotkut syntyvät helpommin kuin toiset, toisaalta haasteellisimmista tulee ehkä kuitenkin niitä rakkaimpia. Tämä Esitys-lehden kolmosnumero syntyi erittäin tiukalla aikataululla mutta niin vain sekin lennähti punakynällä piirrettyine kansineen pesästä ihan ajallaan. Kaupoissa siis ensi viikon alussa.aktivismikansi_web_blog

Onneksi tässä työssä ei tule kuitenkaan sitä synnytyksen jälkeistä masennusta vaan tästähän kaikki vasta alkaa. Matka loppukäyttäjän käsiin, uuteen kotiin. Innolla seuraan joka kerta kätteni jälkien kulkua maailmalla. Ja vaikka itse sanonkin, tämä numero on kyllä taas varsin mainio paketti sekä sisällöllisesti, että raisulta ulkoasultaan.

Jos sinä haluat olla yksi Esitys-lehden aktivisminumeron uusista kodeista, nappaa omasi vaikkapa Akateemisesta kirjakaupasta, Kiasma-kaupasta tai Esityksen omilta nettisivuilta.

///

Esitys
Esitys Facebookissa