Dieselin Loverdose on ollut suosikkituoksuni jo kolmen pullon verran eikä ihme. Se on makeahko, pehmeä ja tuoksuu siis yksiselitteisesti minulta. Myös pullon kulmikas muoto ihastuttaa joka päivä ja siksi se majaileekin esillä metallisen tason päällä.

loverdosetattoo

Nyt sarja sai jatkoa Loverdose Tattoon* muodossa, jonka sain onnekseni testattavaksi töiden kautta. Sen tuoksu on selvästi voimakkaampi, pisteliäämpi ja mystisempi mutta sama lämpö ja makeus siinäkin on pohjalla. Tiedotteen mukaan kyseessä on rock’n’roll-ylellisyyttä huokuva hajuvesi. En nyt niin tiedä tuollaisesta kammottavasta fingelskayhdyssanasta mutta jotain synkkää ja suloista tässä on ehdottomasti.

loverdosetattoo_05

Ja tietysti myös tuo syntisen kaunis (ja nyt myös vielä paremmin väreihin sopiva) pullo. Todellinen aarre siis kuten korurasiassakin lukee. Rasia on matkamuisto taannoiselta Tukholman työreissulta ja sisällä oleva (kulmikas sekin) sormus löytyi Flown jälkisiivouksessa maasta.

loverdosetattoo_03

Käyttöön tämä tummempi tuoksu pääsee varmasti enemmänkin iltariennoissa ja tuo perinteinen violetti versio saa jatkaa työ-, eli arkituoksuna. Tekisi mieli melkein näiden molempien kohdalla käyttää tuota blogimaailman inhokkisanaa; rakkaustuoksu. Ha!loverdosetattoo_02

*tämä tuoksu saatu töiden kautta testiin, aiemmat kolme ostettu ihan itse