Sain kuin sainkin geopallon kasaan kun maltoin aloittaa aivan alusta. En ole mikään millimetrimiisa, joten kaikki näinkin suurta tarkkuutta vaativat toimenpiteet tuntuvat aina aika haastavilta. Geopallon lisäksi pitkin lattioita työpöydällä valmistuu myös pienempiä geometrisia paperikoristeita. Sunnuntain syntymäpäiville tottakai.

geo

geo_08

Kävin eilen O:n kanssa hankkimassa myös muita kulmikkaaseen kaleidoskooppiteemaan sopivia tarvikkeita (ja muutaman kaleidoskoopin myös, pienemmille juhlijoille ja sankarille muistoksi). Lahjan meinasin paketoida salmiakkikuvioiseen paperiin ja origamipapereista taitella koristeita kattauksen sekaan. Kakkukynttilöiksi olin alunperin kaavaillut mustavalkoisia jo kotoa löytyviä mutta ihastuin ajatukseen värillisistä liekeistä. Saa nähdä miten toimivat käytännössä, ainakin pinkki ja violetti sopivat juhlien väriteemaan.

geo_09

geo_02

geo_05

Kakun koristelu on ihan oma lukunsa, palaan siihen (paniikissa) perjantaina kun saan ajatukseni kasaan sen suhteen. Kulmikkaita muotoja ja raisuja värejä ainakin luvassa. Lopulliset kutsuthan näyttivät siis tältä ja lähtivät ajan (meinasin kirjoittaa ja luonnon kunnes totesin, että paperia ei ainakaan näiden juhlien järjestelyissä ole säästelty joten se siitä) säästämiseksi sähköpostitse. valmiskutsublogiin geo_04

geo_07

Viirinauhakin pyörii mielessä ja hypistelin eilen Tigerissa valmiiksi kolmioiksi leikattuja papereita kunnes totesin, että hemmetti kai ne nyt voi leikata itsekin. Näistä alkaa selvästi muodostua sellaiset kasaa kaikki blogikliseet yhteen -juhlat mutta ei se mitään. Pääasia, että on hauskaa. Niin juhlissa kuin niitä valmistellessakin.

geo_03

///

Geopallon ohje