Pakkaussuunnittelu kuulostaa varsin tekniseltä ja haastavalta mutta hei, melkein kolmevuotiaan avustuksella siitä tulee luovaa ja yhteistä lauantaipuuhaa. Kaappasin kaapista kaikki rumimmat purkit, otin nipun kopiopaperia, mustia tusseja, teippiä sekä sakset ja päästin pienen AD:n töihin.

etikettipaja_05

etikettipaja

etikettipaja_03

Isompi muksu voi tietysti itsekin kirjoittaa mitä purkeissa on, meillä kun kirjoitustaito on vasta hieman alkutekijöissään, teimme yhteistyötä ja minä tekstasin mukulan loihdittua visuaaliset päälinjaukset. Muuten meillä olisi maustekaappi täynnä O:ta, alkukirjain kun on tällä hetkellä ainoa kirjaimista, joka onnistuu tyylipuhtaasti.

etikettipaja_06

etikettipaja_09

etikettipaja_04

Samalla voi jutella työn alla olevista mausteista ja ruoka-aineista. O:n mielestä pippuripurkin etiketissä on tietysti pilkkuja eli pippureita. Piirtämisen voi toki tehdä ennen purnukkaan teippaamistakin mutta toisaalta kolmiulotteiselle pinnalle piirtäminen tuo lisää haastetta ja kirjaimellisesti uusia ulottuvuuksia koko touhuun. Myös äidille.

etikettipaja_07

etikettipaja_08

Nämä hakkaavat kyllä Pirkat ja Meirat kuusi nolla!