Jos haluat tehdä samaa kuin minä tänään, tee niin kuin minä sanon äläkä niin kuin minä tein. Pese ne kankaat oikeasti ensin, itsehän vain hieman liottelin noita lavuaarissa. Laita suolaa sen verran kuin pussissa sanotaan, ei esimerkiksi vähemmän sen takia ettet jaksa mennä kauppaan juuri nyt ja tämän verran sattuu olemaan kotona. Sekoita väriliuosta ohjeiden mukaan, äläkä jätä sitä vain hengailemaan kylpyhuoneeseen ja näyttämään kivalta kuvissa.

ombre_08

ombre_04

Niin siis mitäkö minä nyt sitten olen tehnyt näiden valokuvien ottamisen lisäksi? No värjännyt tietysti yhden laukun (kylppärin) ja pari keittiöpyyhettä melkein sellaisiksi kuin halusin eli aivan liian haaleiksi ja sinertäviksi. Pois alta risut ja käyttöohjeet, nyt askarrellaan.

ombrepyyhe ombre_06

ombre_07Onneksi liukuvärjäys on niin kaunista itsessään etteivät pienet sävyerot alkuperäiseen ideaan juuri haittaa (velvet black my ass!). Ethän sinäkään tämän kaupungilla nähdessäsi edes huomaisi minkään olevan vialla. Paitsi tietysti nyt kun kerroin. Ja puhun tietenkin vain laukusta, en ole mikään Arthur Dent.ombreennen ombrejalkeen

Lopputuloksesta (joka muuten kuivuessaan haaleni vielä lisää…) viis, pääasia, että sain paikattua vihdoin tätä tee se itse -vajetta. Oikeat työt kun ovat häirinneet näitä rennolla otteella tehtyjä kotikokeiluja (sekoiluja?) jo pidemmän aikaa vaikka kyllähän nekin tietysti pitää tehdä itse, siis ne työt. Luojalle siis kiitos tästä harvinaisesta vapaasta kuumepäivästä kotona. Laukusta luvassa lisää kuvia in action kun olen vähän vähemmän kuumeessa. Niissä ei tosin luultavasti näy mitään muuta kuin tuo laukku, se on nimittäin uskokaa tai älkää vielä suurempi kuin se edellinen.ombre_02