Olen yrittänyt viime aikoina pitää vaateostokset minimissä niin omalta osaltani kuin lastenvaatteissakin ja ostaa vain tarpeeseen (tai ainakin järkevällä hinnalla, alennusrekistä, kirppikseltä tai vaikkapa huuto.netistä) mutta tämän paidan kohdalla itsehillintäni kertakaikkiaan petti aivan täysin. Kyseessä on Molo Kidsin tuhottoman kallis tunika, jonka sekopäinen kuosi suorastaan huusi minun (O:n) nimeä.

molotunika_02

Koska en liioittele sanoessani tämän olleen kallis, yritän nyt listata mahdollisimman monta hyvää syytä sille, miksi tämän kanssa oli pakko astella kassalle. Se on malliltaan pitkä (ja ihanan epäsymmetrinen!), joten se menee pitkään. Siinä on pitkät hihat, joten se sopii myös viileämmille syyskeleille, jotka auttamatta ovat edessä. Sen kuosi on tarpeeksi kirjava, joten siinä eivät pienet tahratkaan heti näy. Se on (toivottavasti) niin laadukas, että kestää paitsi käyttöä myös pesua.

molotunika_05

molotunika_03

No okei, okei. Mennään asiaan. Siinä on sirkuspupu!

molotunika

Case closed.

tietsikkakiinni