Tänään oli turvavaateolo (lue: jääkaapissa ei ole enää niin paljon kakkua kuin eilen), joten kaivoin pitkästä aikaa kaapista Antti Asplundin Save Rudeboy -lörppätunikan. Se on suuri, outo ja ihana ja sopii tietysti mainiosti kaikkii muuhun harmaaskaalalle sijoittuvaan mitä minulla on normaalisti päällä tai mukana.

crocs_02

Ja kengät. Kengät. Uskomatonta kyllä, nämä tikkitakin ja karitsan ristiriitokselta näyttävät popot* ovat Crocsin mallistoa, mitä en itse ainakaan olisi ikinä ulkonäön perusteella uskonut. Minä ainakin olen vähän jämähtänyt siihen reikäisiä kesäkenkiä -mielikuvaan enkä edes tiennyt miten paljon valikoimaa kyseisellä merkillä on. Sain valita Crocsilta talvikengät käyttööni ja meinasin valita jo ne siellä pomppulinnatapahtumassa näkemäni mustat karvahärvelit kunnes näin nämä. Rakkautta ensisilmäyksellä! Palaan autenttisten käyttökokemusten kanssa piakkoin mutta ensituntuma on kuin laittaisi muotoillun tyynyn jalkaan ja koska kengät ovat superkevyet, tuntuu oikeastaan siltä kuin ei olisi mitään muuta jalassa kuin lämpöä fysikaalisena suureena.

crocs_06

crocs_04

Yksisilmäisen kissan ja kevyiden askelten kaveriksi vetäisin päälle vielä nämä iänikuiset legginsit, jotka kerran pelastin Gina Tricotin alerekistä ja kaulassa on tietysti myös ne avaimet Ivana Helsingin pääkalloheijastimella höystettynä. Juurikasvusta (eikö se liukuväri ole nyt muotia?) ja silmäpusseista en nyt sano mitään.

crocs_05

crocs_03

Ja totuushan ei ole loppujen lopuksi mikään hihaton kekkulointi vaan satunnaisista auringonsäteistä huolimatta ulkona on jo jonkinasteinen jääkausi joten oikeasti minä näytin kyllä tältä kun tulin töihin. Sävy sävyyn tietysti tämäkin.

crocs

///

Crocs
Antti Asplund

*kengät saatu blogin kautta