Eilen tempaistiin oikein kunnon kuvaussetti studiovalojen lämmössä. Työn alla oli kaksi erillistä projektia, toiseen katettiin kahvipöytää ja toisessa seikkaili siivousvälineitä. Meno oli aika hurjaa mutta hauskaa oli ja hyvä tuli. Koristeelliset kupit pääsivät oikeuksiinsa lattialle lavastetulla kahvipöydällä ja ripauksen klassista hienostuneisutta tuovat Chipendales-lusikat olivat vuokralla antiikkiliikkeestä. 

kuppikuvaus

Kakkupaloissa oli valinnanvaraa jopa kolmen eri värisen ja kuorrutteisen verran mutta kuviin päätyi appelsiinilla koristeltu suklaakakku, jonka värit sopivat täydellisesti tähän kyseiseen työhön. Onni on Kakkugalleria studion naapurissa.

kuppikuvaus_02

Kuvaan mielelläni ja melkein mitä vaan mutta täytyy kyllä sanoa, että tällainen sotkeminen se vasta hauskaa onkin. Rosoisuus ja rikkinäisyys ovat visuaalisina elementteinä erittäin kiehtovia ja onhan se nyt vain hemmetin hauskaa olla kolmekymppinen ja muussata kakkua pöytäliinaan ihan luvan kanssa.

kuppikuvaus_03

Asiakkaan toive oli siis juhlien jälkeinen tunnelma ja minä poimin mukaan tietyt, samassa projektissa käytössä olevat sävyt niin kakkuun, kuppeihin kuin paperikonfetteihinkin. Tarkoituksena oli myös ottaa kuva, joka toimii kutsun pohjana eli keskiosa on tarkoituksella tyhjä sillä siihen tulee tekstiä.

kuppikuvaus_05

kuppikuvaus_04

Valmiita kuvia vilautan heti kun ovat saatavilla. Tässä nyt ensin tällaisia kahvintuoksuisia ja ruusuisia tunnelmia itse kuvauksista.

kuppikuvaus_06

Kiitos mahtavalle tiimille!