On taas hassunhauskaa verbaliikkaa kerrakseen tässä postauksessa kun kuvaa samaa kotoa kulmaa ties kuinka monetta kertaa. Se nyt vain sattuu olemaan niitä harvoja kulmia näillä kulmilla, jotka pysyvät  siistinä. Se saattaa johtua siitä, että kyseinen kulma on jo täytetty stereotyyppisellä blogiasetelmalla eikä sinne mahdu enää mitään ryönää.

kulma

Kuusikulmainen maljakko tarttui mukaan kirppiskierrokselta, jolla etsin oikeastaan kuvausrekvisiittaa. Maljakoista on hieman pulaa tässä taloudessa, joten kolmella eurolla nämä kulmat olivat mielestäni mainio sijoitus. Sen sijaan en ole enää ihan varma tuosta oksien sijoittamisesta kyseiseen astiaan, ne kun tuntuvat kiinnostavan karvahanureita vähän turhankin paljon.

 

Loppuun vielä näppärä sisustusvinkki sotkuisempaan kotiin. Hanki sellaista ryönää, joka sopii sisustukseen. Esimerkkinä tämä kuvassa näkyvä Applen virtapiuha, joka on kuin tehty pahvisen jääkarhun ja säilyketölkkiin tungetun basilikan seuraksi.

kulma_03