Vaikka tänä vuonna tallennankin Instagramiin kirjoja enkä sushiannoksia, ei niiden määrä ole vähentynyt lainkaan. Jos on tarkoitus syödä lounaaksi muutakin kuin kotoa tuotuja eväitä, suuntaan useimmiten sushille. Onneksi palaverini toisista osapuolista suurin osa kannattaa tätä suurta herkkua myös.

sushiasu

En ole itseasiassa varsinaisesti mikään lounaspalaveri-ihminen ja mieluiten sovin tapaamisetkin nykyään toimistolleni Kaapelitehtaalle sillä se vähentää aimo annoksen siirtymiä tiukasti aikataulutetuista päivistäni. Jos luvassa on kuitenkin ihanan seuran lisäksi myös tuota ensimmäisessä kappalessa mainittua herkkua, siirryn varsin liukkaasti toimistolta muuallekin.

sushiasu_02

sushiasu_03

Lähiaikoina olen käynyt enemmän sekä lounaalla, että sushilla. Parhaassa tapauksessa on tietysti ollut kyse molemmista yhtä aikaa. Olen myös näiden lounaiden myötä löytänyt uuden lemppariravintolan, Pohjoisella Rautatiekadulla palvelevan Konnichiwan sushibuffet on aivan mahtava eikä sekään haittaa, että se sijaitsee lempibaarini eli Bar Bäkkärin vieressä. Kiitos vain Nina syksyn herkullisimmasta vinkistä!

sushiasu_06

Viime kerralla mietin kyllä jo, että onko tämä liian hyvää ollakseen totta sillä minua lahjottiin vielä varsin täyttävän lounaan jälkeen muutamalla yllätyksellä, joista yksi oli kasa lasiponkkareita. Ystäväni ovat aika hyvin kartalla siitä, mikä minua ilahduttaa (sushin lisäksi). Lasiponkkari minulla on päässäkin, kuten joka päivä siitä asti kun niitä käsiini sain. Asu noudattelee samaa jämähdyslinjaa kuin monena muunakin päivänä. Voisi jopa sanoa, että vain laukku (ja tietysti alusvaatteet) vaihtuu.

sushiasu_07

sushiasu_05

Lounaalle ei tarvitse yleensä onneksi kantaa koko omaisuutta mukana, joten selviän paljon pienemmällä pakaasilla. Tällä kertaa se oli Lumin turkoosi Supermarket, johon menee näppärästi kaikki pakollinen (myös yllätyslahjat!) ja jonka väri tuo ihanan lisän melko monokromaattiseen vaatevalikoimaani.

sushiasu_08

///

Konnichiwa
Lumi