Tämä on pieni askel ihmiskunnalle mutta melkoinen harppaus meikäläiselle.kapkap_04

Kyllä. Se on huulipunaa. Tummanpunaista huulipunaa. Töissä. Minulla.

kapkap_05

Tarkastellaan tämän shokkiuutisen jälkeen hieman tarkemmin päivän vaatevalintaa. Mustassa hameessa ja legginsseissä ei tietysti ole mitään kummallista mutta paita on uusi. Tai siis vanha. Kirppislöytö toissapäivältä kun kävimme O:n kanssa ratsaamassa keskustaan muuttaneen Kaboomin.

kapkap kapkap_kirppikselta_02

Luurankoluuska vetosi minuun heti ja löytyihän sieltä rekeiltä pari muutakin paitaa. Aika mustanpuhuvia nekin. Tätä kyseistä yritin kuitenkin googlata heti kun pääsin kotiin ja lopputulos oli yhtä laiha kuin printin hevonenkin.

kapkap_03 kapkap_02

Jos osuin oikeaan niin tämä rock-bändiksikin tituleerattu pumppu soittaa aika kevyttä kilkuttelua, joka ei ainakaan äkkiseltään oikein omaan korvaan sopinut. Oletin paidan olevan jonkin levyn promopaita mutta en löytänyt jälkeäkään tämän näköisestä tai nimisestä levystä enkä kyllä paidastakaan. Liekö siis joku muinaisjäänne tai sitten en vain osaa etsiä oikeasta paikasta.

kapkap_10

Huulipunavammasta olenkin puhunut jo aiemmin. Siis siitä, että sen käyttäminen tuntuu oudolta, vähän nololta eikä se koskaan tunnu näyttävän omassa naamassa yhtä ihanalta kuin muilla. Nyt päätin ottaa härkää sarvista ja hypätä tuntemattomaan. Iiik.

kapkap_13

Oikeastaan minulla on bändipaitojen kanssa pieni dilemma myös. Voiko pitää sellaisen bändin paitaa, jota ei kuuntele? Miten on? Jos se kyseinen paita sattuu olemaan esimerkiksi näin hieno kuin tämä?

kapkap_16