Koko viikonloppu ja vähän vielä eilinenkin menivät melkoisessa juhlahumussa. Niitä prinsessasynttäreitä oli tietysti odotettu viikkotolkulla ja jännitys meinasi kasvaa jo aivan kolossaalisiin mittasuhteisiin kun neljävuotias tivasi joka päivä, että onko tänään ne OIKEAT JUHLAT.

prinsessakemut_03

prinsessakemut_08

No lauantaina ne oikeat juhlat vihdoin koittivat ja kiireestä huolimatta koti oli koristeltu kruunuin ja ilmapalloin sekä Mummun tuomin kukin. Mies puhalsi viimeisiä palloja vielä aamulla ja minä olin askarrellut koristeita yötä myöten mutta sehän alkaa jo kuulua asiaan tämän perheen juhlavalmisteluissa.

prinsessakemuja_07

prinsessakemut_04

prinsessakemut_05

Aloitimme aamun yhden paketin avaamisella vaikka lahjoja olikin löytynyt ties mistä jo pitkin viikkoa. Mustavalkoisesta kääreestä paljastui se kaikkein tärkein. Maailman kaunein tyllihame. Muistat varmaan kun olen usein sanonut, että jos tehdään niin tehdään sitten kunnolla. Tämä pätee myös prinsessahameisiin, jos hankitaan tyllihame niin hankitaan sitten kerralla tällainen! O ei voisi olla enempää samaa mieltä.

prinsessakemut_19

prinsessakemut_16

prinsessakemut_14

Tarkoin vaalitulta vieraslistalta saapuivat kaikki, jotka O oli halunnut kutsua ja tupa oli niin sanotusti aivan tupaten täynnä yhdeksän lapsen ja neljäntoista aikuisen voimin. Makuuhuone muuttui sulavasti ritarien taisteluareenasta (pitäähän prinsessasynttäreillä nyt ritareitakin olla!) milloin tyllihamekokoukseksi ja milloin tyynysodaksi.

prinsessakemuja_02

prinsessaaaaa

prinsessakemut_18

prinsessakemut_17

Alunperin valkoisena aloittanut väriteema oli välissä valunut myös vaaleanpunaiseen päin joten tarjoilut noudattivat myös aika vaihtelevaa linjaa tomusokerilla koristelluista pullista aina hattaraan asti. Hattara taisi olla ensimmäisiä ideoita, jotka kirjasin ylös istuessani kesällä Suvilahden nurmikolla näitä kemuja suunnittelemassa. Iso kunnia tarjoiluista kuuluu myös Mummulle, minä pidin oikeastaan enemmän huolta noista oikeanvärisistä makeista herkuista ja Mummu muusta.

prinsessakemut_13

prinsessakemut_12

prinsessakemut_11

Valkoinen oli myös Moccamasterin ystävällisesti juhliin lainaama (ihana!) klassikkokahvinkeitin, joka piti huolen siitä, että kenenkään kuppi ollut tyhjä. Se sopi sisustukseen niin hyvin, että vaikka kapselikahvista suuresti pidänkin, tekisi mieli melkein ostaa tällainen(kin) erikoistilanteita varten.

prinsessakemut_10

 

prinsessakemut_21

Kaikin puolin yritin pitää juhlajärjestelyt järkevissä mittasuhteissa ja budjetinkin aika tiukalla. Herkuissa ja tarjottavissa ei säästelty mutta kaikki muu oli aika tarkkaan mietittyä ja mitoitettua. Lahjanauhasta ja hopeisista kruunuista koostuvat koristeet askartelin itse, valkoisten ilmapallojen metsästys osoittautui yllättävän hankalaksi mutta onneksi niitä löytyi vihdoin Pitkänsillan kupeessa sijaitsevasta Pilailupuodista. Hattarakupit (eli muffinssivuoat) sain alkuvuoden pistä ilo kiertämään -facebook-haasteessa Herttanen Design & Delistä.

 

prinsessakemut_20

prinsessakemut_11

prinsessakemut_09

Ilmeisesti juhlat olivat varsin onnistuneet sillä sankari oli suorastaan onnesta soikeana ja kemut jatkuivat pitkälle iltamyöhään. Prinsessakeksejä, hattaraa ja kakkua riitti oikeastaan vielä seuraavillekin päiville lahjoista paljastuneista ihanuuksista nyt puhumattakaan. Olemme selkeästi saavuttaneet uuden virstanpylvään, sillä suurin osa paketeista löytyneistä aarteista oli erilaisia prinsessoja ja barbeja varustettuna sen suuntaisilla teksteillä kuten ”pink and adorable” ja ”glitter and lights”.

prinsessakemut_02

prinsessakemuja_04

Niin sankari, lahjat kuin juhlatkin olivat kyllä sanojen varsinaisessa merkityksessä pink and adorable ihan kaikin puolin. Vaikka kaikkien meidän sydämestä puuttui varmasti yksi O:n isin muotoinen pala niin en muista olleeni pitkään aikaan niin onnellinen kuin sunnuntaiaamuna kun O veti julmetun kokoisen tyllihameensa päälleen, tuli halaamaan ja pyysi aamiaiseksi hattaraa leveästi hymyillen lattian vallanneiden ilmapallojen seassa.

prinsessakemut_07

Voi, olisitpa näkemässä miten mielettömän ihana neljävuotias tytär sinulla on.

8 thoughts on “ Pink and adorable ”

  1. Ihana tunnelma! Välittyi kyllä tosi hyvin kuvien kautta. Ja miten muikea O tyllihameessaan. Minäkin haluan tuollaisen tyllihameen. Koossa 44 se tuskin olisi yhtä soma :D

    1. No älä nyt! Aloin jo itsekin harkita, että pitäisikö tuollainen hame hankkia omaankin kaappiin. :D

    1. Ajattelin, että kun kerran prinsessat ovat nyt pop niin pistetään sitten oikein viimeisen päälle prinsessajuhlatkin pystyyn. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *