Mitä mustemmaksi vaatteeni käyvät, sitä valkoisemmaksi muuttuu koti. Kun koko sohvasänkyä alettiin alunperin suunnitella, siinsi mielessä jo silloin valkoinen päällinen siihen. Valitettavasti budjetti on rajallinen ja haaveilemani vetoketjulla suljettava BedIt, ZipIt tai mitä näitä nyt on, ei ainakaan ihan vielä rantaudu meille. Sen sijaan elelimme hetken aikaa aivan tyytyväisinä tummanharmaan päiväpeiton voimin.

valkoinen

Olennaista olohuoneessa sijaitsevassa sängyssä on nimittäin se, että se ei näytä sängyltä eikä etenkään jää petaamatta aamulla. En halua olohuoneen muistuttavan makuuhuonetta vaikka erillisessä makuuhuoneessa en petaamisesta ole mitään paineita ottanutkaan aiemmin. Siellä petaamattomuus toimi oikeastaan melkein tehokeinona ja boheemin tunnelman luojana. Nyt on hieman eri asia kun sänky on oikeastaan koko huoneen keskiössä ja näkyykin ensimmäisenä kun meille tulee sisään.

valkoinen_05

valkoinen_07

Mummu (ja varmasti moni muukin) on vakaasti sitä mieltä, että olen aivan hullu halutessani valkoisen sohvan. Voi olla, että en ole ajatellut aivan loppuun asti kaikkia niitä mustikkarahkoja, kahvimukeja, mehuja ja punaviinejä mutta se kiehtoo silti. Samainen Mummu löysi onneksi jostain alennusmyyntien huumasta täsmälleen sopivan testiversion eli valkoisen, paksun puuvillapäiväpeitteen ja nyt meillä on kuin onkin päivisin valkoinen sohva.

valkoinen_04

valkoinen_08

Tyynyt ovat tietysti edelleen tummat mutta se ei oikeastaan haittaa. Pelkkä päiväpeiton (ja pikkutyynyjen päällisten, kiitos joulupukki! vaihtaminen valkeaan kirkasti koko huonetta kummasti. Nyt vain sitten odotellaan, että mitä siihen kaatuu ensimmäisenä ja että mahtuuko se sen jälkeen pesukoneeseen.

valkoinen_09

valkoinen_07

Miten on, olenko sinunkin mielestäsi sekaisin kun haluan tähän sirkukseen valkoisen sohvan vai jaatko kanssani tämän järjettömän ajatuksen? Saa antaa varalta myös pesu(aine)vinkkejä!