Joskus ihan satunnaisista aamuista tulee kepeitä, suorastaan leikkisiä. Me odottelemme täällä O:n kanssa Mammia kotona ja minäkin olen päästänyt hetkeksi urautuneista rutiineista irti. Juonut hitaita kahvikupillisia ja tilannut rivon lehden.

seesteinen_06

seesteinen_09

Vaikka vastailenkin työsähköposteihin, on tunnelma lähempänä vapaapäivää. Suunnittelen loppuviikon ohjelmaa ja kokeilin uutta poskipunaa. Kotona on tabletilta kantautuvia My Little Ponyja lukuunottamatta hiljaista, suorastaan seesteistä.

seesteinen_03

seesteinen_08

Luvassa on pitkä ilta toimistolla mutta minä olen valmis ja varautunut. Ladannut akkujani (puhelimen ja omiani) vähän pidemmillä yöunilla eikä räntäsadekaan hetkauta kun on kumisaappaat eteisessä. Facebook kertoi, että tänään on tasan seitsemän vuotta siitä kun tapasin yhden ystävistäni. Hassua miten aika rientää.

seesteinen_11

seesteinen_16

Välillä pysähtyminen tekee hyvää. Ehtii ottaa mittaa viime aikojen tapahtumista ja saattaa itsensä ajan tasalle täyteen buukatun kalenterin kanssa. Tulossa on vaikka mitä jännää, kirppistä ja työhommia, joissa on kutkuttava kaiku.

seesteinen_02

 

O:n tekemät pääsiäiskoristeet ilahduttavat ja keittiössä hautuu toinen pressopannullinen piparimaustekahvia. Olen katsellut videoita ja nauttinut kiireettömyydestä. Tunnustellut hieman flunssaista olotilaani aika objektiivisesti, vähän ulkoreunalta.

seesteinen_04

seesteinen_10

Kohta keräämme kimpsut ja kampsut ja suuntaamme kukin omille teillemme. Minä Kaapelitehtaan suurten ikkunoiden ja suurten töiden äärelle, O Imatralle. Tästä tulee hyvä päivä.

seesteinen_14

seesteinen