Useimmiten omat suosikkituotteet löytyvät vasta kaupan hyllyltä eikä keskeneräisiä protoja juuri esitellä. Everyday Design päätti kuitenkin tällä kertaa toimia toisin ja kysyä sekä minun että etenkin teidän mielipidettänne tuotantoon lähtevistä tuotteista.

Paperikassitelineistään ja linjakkaista arjen käyttöesineistään tuttu yritys laajentaa nyt valikoimaansa pientuotteiden puolelle ja pääsin kurkistamaan mistä on kyse. Vaihtoehtoja on kolme, kaikki eri kokoisia ja hieman eri mittasuhteilla varustettuja. Käyttötarkoituksiahan on tietysti huomattavasti enemmän leipälaatikosta toimistotarvikkeisiin, mausteisiin tai ihan perinteisenä tarjottimena käyttämiseen.

everyday_03

Omaa silmääni miellytti etenkin tuo Small, jonka näkisin heti käytössä niin toimistolla kuin kotonakin. Se toimisi loistavana loppusijoituspaikkana kaikelle sillä ympäriinsä ajelehtivalle sälälle, joka töissä on mustavalkoista ja kotona enenevässä määrin vaaleanpunaista.

small

Medium ja Large tuntuivat ensinäkemältä itselle vieraammilta, minä kun en ole oikein tarjotintyyppiä muutenkaan.

medium

Toisaalta tuo Large on todella kaunis ja sopisi täydellisesti minimalistiseen kattaukseen tai sille vähän isommalle, vaikkapa paperisälälle, jota sitäkin tuntuu riittävän aina vaan niistä minimalismipyrkimyksistä huolimatta.

large

Miltä nämä sinusta näyttävät? Mitä laittaisit näihin? Onko koolla väliä?

everyday

Osallistu lopullisten tuotantoon pääsevien tuotteiden valintaan äänestyslomakkeella täällä. Kaikkien äänestäneiden kesken on jaossa muikea kasa lahjakortteja Everyday Designin verkkokauppaan. Lisäkuvia voit vilkaista vaikkapa Everyday Designin Facebook-sivulta.

//

Everyday Design
Everyday Design Facebookissa
Äänestyslomake