Tukholmanreissuihini, joista on alkanut tulla jo tuttu osa töitäni, kuuluu joka kerta täsmäisku samoihin putiikkeihin. Tämän bermudan kolmion muodostavat &Other Stories, Urban Outfitters sekä DesignTorget ja kaikki muu näiden jälkeen on sinne minne nenä näyttää -ekstraa.

kastelukannu_04

Pyrin matkustamaan pelkillä käsimatkatavaroilla, joten shoppailujen ja tuliaisten on syytä mennä melko pieneen tilaan. Kotonakaan tilaa ei ole liikaa, joten pääpaino on pienissä, hauskoissa jutuissa ja käytännöllisyydestä plussaa. Täsmäiskuni ei pettänyt tälläkään kertaa, lempihajuveteni lisäksi löysin jotain simppeliydessään suorastaan nerokasta.

 

Katseen- ja mielellään myös vedenkestävä kastelukannu on ollut ostoslistalla keittiöpuutarhan räjähdettyä kertakaikkiaan käsiin mutta sopivaa yksilöä ei ole vielä tullut vastaan. Kaikenmaailman vaaseilla kasteleminen on tietysti ihan hauskaa mutta niiden osumatarkkuus on sen verran huono, että kasteltua tulee muutakin kuin niitä kasveja.

kastelukannu_02

DesignTorgetilta löytynyt pieni muovinpala muuttaa minkä tahansa tyhjän pullon kastelukannuksi ja lopputuloksen veikeän rouhea tyyli sopii tänne kuin nakutettu. Nyt osuvat vedet oikeaan osoitteeseenkin ja kannu saa olla reilusti näkyvillä. Niin silmäniloksi kuin pieneksi muistutukseksi siitä kasteluntarpeestakin. Chilitkin kiittävät kukkimalla.

kastelukannu

kastelukannu_05

///

DesignTorget