Jatketaan sisustusjutuilla, niitä tuntuu nyt olevan ilmassa ja tässä postauksessa ollaankin sitten vastapainoksi lattialla. Yksi O:n syntymäpäiväpaketeista oli erityisen pehmeä mutta sukkien tai yöpaidan sijaan sieltä paljastuikin jotain ihan muuta.

lammas_02

Sew Heart Feltin lammasmatto* on muhkeaa luomumerinovillaa ja sopii lastenhuoneeseen perinteisen taljan sijaan täydellisesti. Pienet (ja miksei vähän isommatkin) varpaat on ihan upottaa lämpimään selkään ja näin lastenhuoneen sisustuksen veto-oikeutta käyttävänä henkilönä en pistä pahakseni myöskään veikeää mutta klassista ulkonäköä. Jokainen merkin matoista tehdään käsityönä, joten ne ovat myös yksilöitä ja uniikkeja kaikki.

lammas_05

Sängyn vieressäkin olisi mainio paikka tälle mutta O asetteli sen itse peililipaston kainaloon. Siinähän sitä tietysti tulee varsinkin aamuisin seistyä vaatteita valitsemassa eli sikäli mainio sijainti. Ehdotin myös, että pitäisikö lampaalla olla nimi ja tapailin mukavasti yhteensointuvia vaihtoehtoja ääneenkin. Tiedäthän, Liisa Lammas ja niin edelleen. O kantoi maton itse omaan huoneeseensa ja totesi matkalla tomerasti, että tämä on Mari.

lammas

Selvä juttu. Mari Lammas on siis muuttanut meille ja koska ulos tuntuu muuttaneen yks kaks talvi, on lämmin alusta varpaille enemmän kuin tervetullut juuri nyt. Suurkiitos ihastuttavalle Ombrellinolle, josta lammas meille muutti. Sinne jäi muutama Marin kaveri vielä pieniä varpaita etsimään ja samalla tuotemerkillä (koko putiikin muustakin tarjonnasta nyt sitten puhumattakaan) on vaikka mitä muutakin ihanaa.

lammas_09

///

Ombrellino
Sew Heart Felt luomuvillainen lammasmatto

*lammasmatto saatu