Ainakin jos siinä on kasa karkkia päällä. Meillä leivotaan aika usein, se on mielestäni helppo ja hauska tapa touhuta yhdessä. Yleensä pitäydymme aika perusresepteissä, niissä tutuissa muffinseissa ja sämpylöissä mutta tällä kertaa toivottiin kakkua.

pieceofcake

Olin oikeastaan jo luvannut, että tehdään mitä jälkikasvu toivoo, enkä tajunnut riman olevan näin korkealla. Taivuin kuitenkin painostuksen alla ja niin meillä leivottiin ja syötiin kakkua ihan muuten vaan. Eikä ollut muuten ollenkaan hullumpi idea, ehkä sitä voisi enemmänkin päästää niistä arkirutiineista irti aina välillä.

pieceofcake_03

Seuraava kakku on kuulemma kolmikerroksinen ja karkkiakin on kaksi kertaa enemmän. Onhan se tietysti ihan hyvä olla tavoitteita, vielä kun loppusiivouskin kävisi yhtä perusteellisesti kuin itse leipominen.

Mitä teillä leivotaan?