En meinannut ensin uskoa silmiäni kun minulle valkeni, että nämä minimalistiset kalusteet ovat pahvia. Enkä kyllä korvianikaan kun minulle kerrottiin, että materiaalivalinnasta huolimatta ne kestävät mm. aikuisen miehen painon. Näiden, jo huikeiden, seikkojen lisäksi Green Lullabyn lastenhuoneen kalusteet menevät kasaan ja monessa niistä on myös säilytystilaa.

greenlullaby

Lastenhuoneen sisustus ja kalustus tuntuu olevan jatkuvassa murrostilassa. On hankala löytää kauniita, ajattomia ja budjettiystävällisiä ratkaisuja, joissa olisi kuitenkin jokin juju ja särmä. Koska lelut ovat usein värikkäitä, olen halunnut säilyttää kalusteissa hyvin mustavalkoisen linjan. Joskus se oikea osuu kohdalle aivan sattumalta.

greenlullaby_08

Meillä pöytä, sohva ja kaksi jakkaraa palvelevat ihan päivittäiskäytössä viisivuotiaan huoneessa mutta näitä on myyty paljon kuulemma myös mökeille ja esimerkiksi venematkan päähän saareen väliaikaiskäyttöön. Litteään pakettiin pakattuna ja kevyinä näitä on superhelppo kuljettaa.

greenlullaby_11

Minimalistiseen muotokieleen tuovat oman vivahteensa näkyviin jätetyt pahvireunat ja toisaalta räväkämpi sisustaja voisi tuunatakin näitä vaikkapa tussilla. Meillä pöytään piirtely on kielletty mutta käyttöä näille on löytynyt askartelusta kauppaleikkiin ja miniravintolapöytään asti. Imurinvarressakin häärävä kiittää kun pöydät ja tuolivat ovat kevyitä nostella.

greenlullaby_03 greenlullaby_02

Omani ostin Iso-Roobertinkadulla sijainneen Smyygin loppuunmyynnistä enkä ole nähnyt näitä sen jälkeen missään. Tiedätkö kuka (muu) näitä myy Suomessa? Sarjaan kuuluu pöydän, jakkaroiden ja sohvan lisäksi myös supersuloinen kehto.

greenlullaby_05

Pahvikalusteitahan löytyy toki muiltakin valmistajilta, kotimaisen Järvi & Ruohon Kasaa-hyllyt sekä Kenno-kalusteet ovat nekin hivelleet silmääni jo pitkään ja etenkin tuon hyllykokonaisuuden näkisin hyvinkin täällä meillä kotona näiden kuvissa näkyvien kalusteiden kaverina.greenlullaby_10

Onko teillä pahvikalusteita, viehättääkö erikoinen materiaalivalinta?

//

Green Lullaby
Järvi & Ruoho / Kasaa
Järvi & Ruoho / Kenno