Mies on edelleen vakaasti sitä mieltä, että hän ei välttämättä edes halua tietää mitä tekevät kulmakarvageeli ja kasvosuihke. Minulle nämä kaksi ovat naamarutiinien aatelia enkä ole aikeissa luopua kummastakaan kun olen kerran makuun päässyt.

Kasvosuihkeiden maailmaan sukelsin pari vuotta sitten mineraalimeikkien myötä, niiden kestävyyttä kun lisää päälle suihkautettu kosteusannos. Sittemmin meikkipohja on kokenut montakin muodonmuutosta mutta kasvosuihke on säilyttänyt paikkansa meikkipussissa.

facemist

Valinnanvaraa suihkeissa on paljon ja itse vielä hieman etsiskelen sitä oikeaa. Aika lähelle täydellisyyttä on tällä hetkellä kivunnut Neal’s Yard Remedyn valkoisen teen tuoksuinen Face Mist**, jota suihkin aamuin illoin ja välillä päivälläkin. Bongasin kauniin pullon valokuvatessani Villen kosmetiikkakasan ja kipaisin ostamaan omani heti seuraavana päivänä.

Parasta näissä suihkeissa on niiden monikäyttöisyys, huumaava tuoksu aamulla, freesaus keskellä päivää ja pientä hehkua lisää vielä illallakin. Haaveilen jo kuumista kesäpäivistä, jolloin meikkikin on kevyempi ja suihke vasta onkin poikaa.

facemist_04

Kevyeen meikkiin ne kulmakarvatkin liittyvät. Minulla on luojanluomat tummat kulmat, jotka eivät niinkään väriä kaipaa. Väritön geeli tuo niihin kuitenkin aivan uudenlaista ryhtiä ja viimeistelee arkilookin ilman Frida Kahlo -efektiä, johon olen joka kerta kynien sun muiden värien kanssa päätynyt. Kulmakarvageelejäkin on joka lähtöön, omani on Monkin juuri lanseeratusta uudesta meikkisarjasta. Coolin mustan pakkauksen lisäksi hintakaan ei päätä huimannut.

monki

Mies nostelkoon geelittömiä kulmakarvojaan, minä en näistä hevillä luovu.

Käytätkö sinä kulmageeliä tai kasvosuihketta? Parhaat tuotevinkit jakoon kommenttiboksin puolelle!

 

Kulmakarvageelin kuva: Monki

 

//

Neal’s Yeard Remedy

Monki make up

 

**affiliate-mainoslinkki