yhteistyössä IKEA

Mitä sinulle tulee mieleen ruotsalaisesta kesästä? Minulle se olivat räsymatot, ystävälleni mansikkamehu, pillillä nautittuna tottakai. Mansikat tosin vaihtuivat matkan varrella puolukoihin mutta muuten kaikki nämä elementit löytyvät tällä viikolla Vantaan IKEA-tavaratalosta.

ikea_makingof

ikea_makingof_02

ikea_makingof_07

Tein joulun alla Ikeaan vaaleanpunaisen Wonderland-joulukattauksen ja olin innoissani kun minua pyydettiin mukaan myös kesäisemmän kokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen. Toimeksianto oli varsin vapaamuotoinen nytkin, joten lähdinkin varsinaisten kesäjuhlien sijaan ideoimaan tätä projektia mökkikaipuusta ja siitä mainitusta mansikkamehusta käsin.

ikea_makingof_11IKEA_secretgarden_Aino ikea_makingof_03

Minulle mökkeily tuo mieleen rennon yhdessäolon, varpaat rantahiekassa, metsän sekä kursailemattoman leppoisan tunnelman, jossa kaiken ei tarvitse olla niin justiinsa. Ja samanlainen tuli tästä kattauksestakin. Työnimenä kulki Secret Garden ja kokonaisuus sai vapaasti rönsytä suuntaan jos toiseenkin, niin kuin se totisesti tekikin. Mukana on niin astiapyyhkeitä kuin kaurakeksejäkin.

ikea_makingof_10

secretgarden_ruokailija_insta

Tässä pieni kuvamaistiainen siitä mitä ruokailuosastolle oikein loihdin ja miltä näytti suunnitelma, joka kourassa sinne tiistaina menin. Lisää kuvia seuraa kunhan saamme loputkin yksityiskohdat paikalleen. Minun salainen puutarhani ja kaksi IKEAn oman väen tekemää kattausta löytyvät tästä päivästä eteenpäin toukokuun loppuun asti Vantaan IKEAsta ja suosikkikattaustaan äänestäneiden kesken arvotaan erilaisia palkintoja.

ikea_makingof_11

ikea_makingof_04

ikea_makingof_05

Kannattaa käydä siis kurkkimassa, mikä kaikki lopulta rönsysi ja mihin!

ikea_makingof_06

Minun lisäkseni IKEAn pöytiä ovat kattaneet ja koristaneet myös Casablanco Tampereella, Valontalo Kuopiossa, Anniina V Turussa ja Dear Moments and Me Espoossa.