Olen viimeisen kahdenkymmenenneljän tunnin aikana käynyt läpi niin valtavan tunneskaalan, etten pysty edes pukemaan sitä kunnolla sanoiksi. Valokuvanäyttelyni I miss you every other day – Kuvia kaipauksesta näki eilen päivänvalon ja sen vastaanotto yllätti ja häkellytti minut täysin.

imissyoueveryotherday_exhibitionimissyoueveryotherday_exhibition_09

Näyttely käsittelee nimensä mukaisesti kaipausta ja liikkuu teeman ympärillä monella eri tasolla. Kiinnostavinta koko kokonaisuudessa onkin sen monitulkintaisuus. Jokainen katsoja kertoo kuvan ympärille oman tarinansa ja eri kuvat koskettivat eri ihmisiä. Itse kutsun näyttelyä kokoelmaksi tallennettuja hetkiä, joissa kaipaus ja suru ovat tulleet peruuttamattomalla tavalla osaksi elämääni. Eilinen oli siis varsin tunnepitoinen myös näyttelyn omakohtaisuuden vuoksi.

imissyoueveryotherday_exhibition_12 imissyoueveryotherday_exhibition_08

Tunteikasta oli myös kuulla ihmisten omia tarinoita. Moni löysi kiinnekohtia omaan elämäänsä ja olen valtavan iloinen ja otettu, että ne haluttiin jakaa minun kanssani. Olen myös suunnattoman onnellinen kaikesta siitä tuesta, jonka olen lähipiiriltäni saanut tämän näyttelyn työstämiseen ja niihin hetkiin kun kuvissa näkyvät tunteet ovat olleet pinnalla.

imissyoueveryotherday_exhibition_02imissyoueveryotherday_exhibition_06

Näyttely koostuu pääosin ennen julkaisemattomasta materiaalista, joista osa on kuvattu jo kaksi vuotta sitten. Puolitoistametriset teokset matkaavat seuraavaksi yksityistilaisuuteen lauantaiksi mutta sen jälkeen ne ovat vapaita kulkemaan mihin vain. Haussa siis galleria- tai näyttelytila, johon tämä tunnelataus sopii.

Kiitos Urbansauna Pirkkola, kaikki kävijät sekä tukensa ja osan yöunistaankin antanut lähipiiri.

imissyoueveryotherday_exhibition_07